Fóra › Ostatní › Kecací léto 2024 › Odpověď na: Kecací léto 2024
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Jsem fčéra zkusila ještě se zpožděním zasázet do posekaný trávy brambory. Naklíčený jsou hodně, ale je mi jasný, že zpoždění je veliký. Ale třeba to něco hodí. Strávila jsem s tím značnou část odpoledne. Ruce mám jak prase od tý posekaný trávy, protože proč se budu zdržovat rukavicema, že jo.
Bubrdle si dala dvě „velkoprocházky“ páč jsem nevěděla, že Brtnik ji vzal ven, než jsem se vykýblovala z Domečku a vzal ji za branku. Vyšli jsme zrovna v momentě, kdy on se vracel s těma dvěma torpédama a bylo hezký vidět, jak se vítají. A dneska ráno jsme hrály s Bubi piškotkovanou, když byli ostatní venku , tak aby taky měla nějakou zábavu, chodívá teď se mnou do kópelky se malovat 😀 😀 . Nechci aby se jen tak povalovala po pelíšku, tak jí vymejšlím domácí aktivity 😀
Maya
, v sobotu jsi rikala, ze v pondeli
jo, paměť to je svině! 😀 , vítej v klubu.
Fifijová
no nejde mi to, hnusí se mi to, uvidíme co se mnou udělají křemeňáci, dost na ně spoléhám, lišku bych zvládla si myslím, ale ti praváci prostě zatím nejdou. Nejvíc zatím hlíva, ta mi de – dokonce jsme si ji doma vypěstovali. Koupila jsem Brtnikovi k narozkám tu pěstební kostku.
Bubi má nález na plicích, kterej ale nikdo z těch, kdo to viděli, ještě na rtg neviděl. Nevědí co to je. Vzhledem k věku a kondici prostě nemá cenu dělat biopsii, hluboký rtg, rvát jí kortikoidy , natož operovat- protože co by se stejně mohlo udělat. Tak žijem ze dne na den a radujem se z toho dne, co je.
Teď se nějako překvapivě stabilizovala a tak jsem ráda, že jsem se uklidnila a přestala panikařit.
Zlatkooooooooooo – huráááá! Je tady!! co se děje, děvče naše?
Dennyky
lehátko přišlo, no zasmála jsem se, páč je plastový a má jen textilní obal 🙂
CO-ŽE? 😮