Odpověď na: Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024 Odpověď na: Kecací léto 2024

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak se hlásím do rachoty. Měli jsme zasejc o víkendu návštěvu – vodu ve sklepě 😀 ale tentokrát to byla velmi, velmi letmá návštěva, na to , jak hrozně lilo a cedilo – už dlouho. Což je FAJN! jsem za to ráda. Brtnik nosí z lesa houby a já te nosím Babičce. Nějak mi to nejde a nejde. Nejdál jsem zatím u hlívy, ta neva.
    Bubiška moje mě střídavě děsí, protože to vidím moc dramaticky, střídavě mi dělá radost, Tali se bohužel – chápu to, ale nelze s tím fungovat – chová jako neandrtálský hovado, který je navíc schopný kvůli drobku /jasně kompenzace žrádlem/ ten věchýtek starej přizabít. Ne, že by po ní, probůh šla! ale tak se za tím žene, že ji je schopná smést, zlomit jí nohy, vaz…. Tak jsem v sobotu přizabila málem já Tali. Skočila jsem už po ní, drapla ji za flígr, mrskla ji na pelech a vyřvala při tom díru do hlavy. No a vida- najednou to jde! zabili byste ji někdy, fakt že jo. Páč pak jsem samozřejmně byla hysterická z toho cambusu, kterej jsem vyrobila, páč jsem fakt řvala jak prokopnutá už a místo aby byl klid a pohoda, tak byl vyrvál. tož tak no.

Kachna – jediný, čeho bych se já bála je ta „nenápadnost“, kterou už vůbec nechápu, že s klidem podepsala, že bud ehradit soudní výlohy. Ostatní si může chovatelka narvat tak leda do trenek a neudělá nic, ale o tohle by se, možná, opřít mohla a pak jí dá prostě k soudu a i když to nevyhraje, bude holka platit výlohy.