Fóra › Ostatní › Kecací léto 2024 › Odpověď na: Kecací léto 2024
Asteris-to musel být fajn vokend,nechceš napsat,co jsi se dozvěděla?
já už se ze psama nikde roky nedostala,tak mě vždy zajímají nový trendy,postupy,nebo rady,,,
PetraK-držím palce z Bubinkou!!
a akce musela být super,závidím!
Čajíku-jo,vím,jak si měla před tou dovčou s mužem ždibec černý svědomí,ale ted jak vidíš,tak můžeš být v klidu..
já když si vzpomenu jak su špatná,když omarodím,že za mě budou muset kít ostatní,nebo nebudou muset ale bude jich mín..
a já,když nejsu po nějaké operaci….
jak jsem byla před rokem…
tak marodím tak 2 krát týden a něco do roka,nebo několik let vůbec…..
Denny-to je fajn,když je pacoška v pořádku!
mě déšt nevadí,když se mi do toho dne podaří nacpat jedna vycházka ze psama-
když mi to vyjde mezi deštěm na vycházku,tak at si pak klidně prší..
pamatuju před letama edn týden mé dovči,kdy tu byl i tatka,to pršelo týden…to byl zážitek,furt vlhko,mokro,ani na té zastřešené terase se nedalo kvůli vlhku sedět….
ale to už je hooodně dlouho,tady moc nepršívá,vždy to eozeženou buchlovský kopce….
K línání
byla u mě zákaznice na kase,měla tričku s nápisem 80procent bavlna,a 20procent chlupy-tak jí říkám-co má za psa?
a ona-krátkosrstýho jezevčíka ten je celej rok! bodě,ale boda je zateplená,takže pohoda a chluy doma nejsou…
taky řešení..
jinak,to už jsem psala xxkrát Žeryk s Dafi nelínají,ale stříhám,trimuju,Dafi na těch chlupatejch nohách dotáhne trávu posekanou z dvora,větvičky,listí,
takže když se po vycházce nepročísne,tak je borčus doma…
holt chlupatý nohy…
trimová ní je dřina a to neotrimovaný se mění na vatu,rychle plstnatí,měkne…
se nedivím,že lidi co celýho psa stříhají stříhají často,protože proti chladu/mokro to stejně moc nechrání a hůř se to udržuje..
jinak psy rodičů línají a kočka línala strašně moc…
v Blansku línal Kim i Dux..
ale nebyly to zapichovací chlupy,
ale Kim ten úplně sněžil..
já se přiznám,že jsem si zvykla na to,že doma nejsou nikde a na ničem …chlupy…