Odpověď na: Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024 Odpověď na: Kecací léto 2024

Denny

Morgén pátečkovej, ty wogo, tádyk je vedrooo, u vás je taky vedroooo?
    jsem měla na fčéra plán zajet do NDR nakoupit, ale psala mi kamarádka z MěÚ esli bych nemohla přijít do centra setkávání, páč je tam Vítaní občánkůch a fotografka nemože…
    Takže jsem bez zaváhání, bezmyšlenkovitě napsala jasnýýýý 🙂 bude to pro mě čest.
    A pak mi to došlo….ty wogo motyko hloupá, to je ale docela zodpovědnost, to není jako si fotit venku kytištý a Koněva.
    No nic, v 15:30 jsem vyrazila, „kastelán“ ukázal jak to tam svítí atd..(no světlo na prd) no ale co? Fotí tam jiní, fotím já 🙂
    Takže jsme nainstalovali plyšáky a taštičky s dárky, pak paní řída ze školky plácala nějaký básničky, holčičky ze školky zapěly, pak starosta proslov, rozdal dárky a já fotila 🙂 no páč jsem „Obryně Stáňa“ bylo mi to trochen blbý tam pochodovat, páč bylo plno lidí a chtěli vidět, že 🙂
    Ale tak byla tam i půlka známých (z restaurace Fajnklub PetraK VÍ 🙂 a ti jsou fákt Fajn takže počáteční nervozita se zlepšovala.
    Ale byla to nakonec celkem sranda, s těma dětičkama..Všichni byli vyšňoření jak na svatbu a já měla pruhovaný tríčo s kačenkou, ba se mě ta kindervejce nebála 🙂
    Maminky dostaly kytí, nakonec i paní fotografka 🙂
    Dnes jsem fotky dala dokupy a odnesla na flešce na úřad. K mému překvapení jsem dostala pětikilo, zcela nečekaně..takže snad dobrý a snad se budou fotky líbit 🙂
    A tady jeden prďola za všechny :-DDD