Fóra › Ostatní › Kecací léto 2024 › Odpověď na: Kecací léto 2024
Maya-tys mě ted teda rozesmála:-)))
školní srazy-základka kolektiv nic moc,špíš nic,takže ani arazy nebyly,nebo nevím a stejně bych nešla,učnák šikana,tam už v ůbec nééééééé,
ale přeju všem s normální partou at si to užijou!!!
já včera odpo-kasa,večer úkli+vybelování a zase přesčas…..
v běhla jsem do masny,že chci kousek masa Žerykovi,ořez,nakonec jsem tam nechala stravenkovku,že mám frontu tak mi donesla kousek masa za 43 kč,musím to dát vařit-Martin furt hučí,že Žeryk nechce jíst granule bez masa,
a mě by sebraly čerti když jim koupí masa jak pro 4členou rodinu na týden,zvášt,když je to ke granulím a jen Žerykovi,není to hlavní jídlo jeho…
dnes jsem šla venčit před deštěm-jsem to sthla,tak ke křížku směrewm,mezi polama na liučkách hledj-ztratil s klíčem a peněženkou-oboje nejsou atrapy-jedno je od vrat,v peněžence jsou penízky a používá se-drobný,aspon je těžší…
Žeryk hledj-ztratil s hračkou..
Dafi se nechtělo,ale jak zkistila,že se jde kousek a cvičí se,tak už byla v pohodě a před vysláním pro věci jsem ji nadráždila-tak to byla meganatěšená!!
a já necháýpu!! že jsem na nadráždování před cvičením zapoměla??
tak su debil..
kdysi jsem to používala…
a je to dobrý-čapla jsem Dafču za obojek a hustila do ní-bude přinééés,bude přinéés,budeš hledat peněženečku,a je táám hooodně penízkůů-strašně dramatickým tonem a ta valila jak drak!!!!
zpátky přes dědinu,všechny učesat i Betty s Maxem-Betty s Mxem oba zhubli!!!