Odpověď na: Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024 Odpověď na: Kecací léto 2024

MirkaD

tak včera skro 11 hodin v práci s destiminutovou přestávkou…..
    jako mohla bych si dát půlhodiny,stejně tak i ostatní,ale šly by jsme po půlnoci….
    takhle jsem byla doma o půl 12 v noci…
    švagr mě hodil autem do knihovny,já čapla 2 knížky,dolezla do práce,snědla oběd.a šla vvybalovat,pak hlavní kasa,do 8 do večera hoodně lidí,tak uklízet jsme začaly až v dest v noci,do té doby vybalování a kartonování,doplnování kas,velký přecenení,latáky dát nový,plakáty,pečivo nasáčkovat…
    dom,mě hodila vedoucí,jenže mě řekla pozdě,že mě hodí dom,tak Martin nespal,čekal až zavolám,spát jsme šly v jednui v noci,já s ním vstávala ve třičtvrtě na pět,v šeset jsem na hodinu a půl usnula s živými sny..
    na 2 zákazníky jsem včera volala vedoucí,protože vysvětlit omezení cukru-ne,nepudete 3krát,ne je mi fuk,že je to dalším lidem a jo máme to napsaný v letáku-nemáte!!
    a baba mi ukazovala mobil-a já-a těch 10v tom červeným koolečkuje tam proč asi??
    no další vzteklej,že mu mám dát 3kč za láhev piva,že měl plnej kastl,co na tom,že na lítku měl 157kč a 160 …
    šlo mu o princip..
    tak jsem mu dala 3 kačky,ale vedoucí mu vysvětlila,že příště je /vedoucí/ má zavolat hned ! k láhvím,a oni by se mrkli,-ten chlep tu flašku mohl přehlídnout…
    často ty lidi s nevšimnou že jim v kastlu chybí jedno-2-3 piva…plný…
    no,jasně blbý 3 kačky,ale scéna kvůli tomu od něj..
    jako kdybych mu to odečtla na kase:-(…což nejde…
    to by si taky mohl někdo vzpomenout,že tam měl 20láhví a měl by jen 15 třeba…
    jasně i lahvomat může psát koniny,proto to měl řešit tam s vedoucíma,ne po mě řvát na kase….
    -další mě nejtěžší věci narvaly navrch na nákup,takže po sundání těch těžkých balíků ty spodní věci padaly….
    no zábava prostě…..

ze psama jsem šla kousek k lípě,a u brány minutku cvičila protahovací cviky,Dafi na zahradě obíhání stromů,
    pak jsem si četla,pověsila pračku,
    a učesala Dafulu,za chvílu pádím…

Petrs01-zešedivěla bych strachem…
    o jakým obojku je pořád řeč?

Fifi-no k furminátoru,on je docela ostrej/tvrdej-Žeryk u toho taky vrčí-u čeho taky nevrčí,tak to prokládám štětinovým kartáčem,co na Pepina nějaký gumový hřbílko?to taky celkem dobře vyčeše krátkosrstý psy,kamoška měla na dalmatina..
    Alavis dávám…

Čajíku-ale já tomu o těch energiích věřím,to ne že ne…
    ale tady šlo o to,že to máti postavila tak,že aspon,když všechno nový,tak nebudou ty špatný energie,že….