Fóra › Ostatní › Kecací léto 2024 › Odpověď na: Kecací léto 2024
Fifi … no………. zajímavě se to čte. většinově nevesele, protože je mi jasný, že to je věc, která Tě uvádí do diskomfortu a Růženku taky (a musím za sebe přiznat, že tohle mi vadilo a vadí dodnes hodně, že na Tali se musí s větší intenzitou, než je nám všem přímemno – jedinej, kdo to neřeší je Brtnik, kterej ovšem svým přístupem tomu mýmu nepomáhá, o to je to pak těžší, vadí mi, že když na ni člověk fakt musí houknout jak kráva, tak Rumoušovi to je stejně nepříjemný, jako mně, je mi ho líto, tak je mi líto Růženky taky. Proto si vždycky užívám to období, kdy se Tali chová normálně a je mi v tom tak dobře) , ale aspoň malá veselost, že se trošku polepšuje v tom vnímání a poskládávání si informací.
Chytnul facaka
ano zatímco s normálním psem se člověk normálně domluví u některých nemusí ani nic víc, než zvednout obočí, tak s retardérem tupým to holt jinak nejde. Zrovna včera, nebo kdy to bylo, mi tali chňapla po ruce při odmě%nování a vzala mě poměrně slušně, zařvala jsem jak hladová jordánská kráva a bylo to k něčemu? Ne, vzápětí mě vzala znovu, tak koupila jednu rychlou a……..bylo to k něčemu? Sválně co myslíš 🙁 Někdy je to hodně únavný, to je pravda.