Odpověď na: Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024 Odpověď na: Kecací léto 2024

Fifi

Brypodvecir vespolek,
    hlasim se, at nektere zde nemaji strachy. 🙂 Jsem akorat dosekala zahradu, podruhy teprve letos, nechala jsem to rust az ke kolenum kvuli hmyzum a suchu a vubec. I tak je porost ridky jak muj vlas a sekacka to krasne brala. Pepin mel tedy podruhe v zivote prilezitost si uzit sekacku a dobry, pamatoval si, ze NEEE = drz se o kus dal, nekousej to/me, nervi na to. Za odmenu byl pak prvne procisnut furmikem, to jsem zase musela rvat NEKOUSEJ DO ME!, ale taky dobry, koncetinu mi neodkousnul. By me fakt zajimalo, kde ty jeho problemy vyvstaly…
    Petrs – tyblaho, rozlustila se zahada hlasu? Prece vam do bytu nemohl nekdo vlezt.
    Mirko
    nemas to tam jednoduchy, kdyz te tak ctu. Mati nechce byt sama, ty potrebujes odfrk, do toho resit finance… Ech, tak jen posilam pohlazeni po tlapce. :* Jo co ten Calming, davas Zerykovi?

Cernej caj
    Krasny rozchazeni pretrhnutyho svalu, aaach, fotecky. Noha uz nezlobi vubec, trhlina zacelena?

EnykyDenyky + Esusova + Thielli + dalsi
    Damy, uzijte si autogramijadu, tesim se na report. 🙂 Bomba, ze se pani pudlova rozhodla takhle druzit a pojede dalku velkou. Uzijte si tooo!