Fóra › Ostatní › Kecací léto 2024 › Odpověď na: Kecací léto 2024
přišla do smečky druhá
Možná důvod proč jsem to doteď řešit nemusela – s Barouškem jsem sice pracovala z domova, ale on byl dost sebevědomej na to aby pak zvládnul… všechno. Stěhování, práci, všechno. No a další psi byli vždycky k předchozímu, neřešícímu. Až teď… Piksle. A taky by to nebylo tak zlý, nebýt té operace. Nechtěla jsem ji nechávat doma s trychtýřem a trnout že si to rozdrbne zadní nohou a bude to mít několik hodin otevřený. Při troše šikovnosti a jejích křivých nožičkách to prostě hrozilo. Akorát si madam zvykla… Chtěla jsem vědět jestli vydrží trpět celou dobu nebo jestli časem usne – to by pak byla šance že se zklidní prostě tím, že ji trochu víc utahám a zároveň zjistí že může spát a nic se nestane… No tak vím prd, do těch jedenácti to na hluboký spánek nevypadalo.
Dostane Alavis nebo obojek.
Asi zkusím zprovoznit kameru jen nějak přes tablet. Ale nevím jak to udělat, abych to mohla pustit a připojila se až potom v práci. Musím prostudovat co se nabízí. Mám dva tablety, doma i v práci wifi, tak za mne ideál kdybych nemusela kupovat žádný další krám.