Fóra › Ostatní › Kecací léto 2024 › Odpověď na: Kecací léto 2024
a já mám pondělí-a na odpoledne…
včera odpo zubař-jsem spala v buse,a při čekání na lavičce zpět na bus mě dělala společnost bílá kočička-polecaly jsme-jak se máš?mnau?kde bydlíš?Mnau!…
pomazlila jsem a kočička za 20 minut odešla:-),ve městě mě vyzvedl Martin a nemusím pěšky dom,a doma terasa z máti….
uf,vlastně,jak jsme doma oba tak jsme s máti…
já už nevím,kde mám hladat témata k mluvení:-/?:-(
zvlášt,když většina je výbušná…
takže došlo včera k debatě-o energiích z lidí,co zůstává v návytku,kobercích a oblečení….
holky,chcu bvidět co si o tom myslíte?
začla debata,že ted jsou dluhy po otcovi,protože hoodně půjček,protože myslel,že bude chodit ještě do práce+důchod a splatí to,že umře s tím nepočítal..
a ted máti-že barák koupily před letama dědovi-velký barák+zahrada obří+ten dvůr,a děda za půl roku umřel,tak tady bydlely jen zvířata-slepice,králici..a pes,a rodiče sem 2 krát denně z hudebky jezdily..
no a před,,,to 20 lety se sem přestěhovaly-a dělala se nová střecha-to chápu
opravoval předělával barák-ze dvou místností jedna kuchyn-větší a obývák ze dvou místností,protože okno atd-taky chápu..
ale pak nábytek novej všude-+nový koberce..
a pak si otec za dobu coidu udělal na zahradě ten altánek/chatku nad sklepem…
+několk sezení-ve vjezdu-židle/stolek…,
no a já říkala,že naši koupily barák-malej pidi dvoreček a předzahrádka,tím se na roky zadlužily a ten stavěly/předělávaly,bydlely tam s náma od jednoho roku našeho,a linku si máti koupila za porodný a jinak všecko co kdo dával z domu a kupoval si nový-každá postel jiná,jiná skřín-hnědá+z jinýho dřeva,tvaru,sekretář černej-jinej tvar,výška,koberce nikdy nový,až co kdo vyhazoval-že si jako kupoval novej,oblečení něco nám šila babíčka,hoodně jsme dědily po sestřenicích,a nakupovaly v sekáči….
já až jsem vydělávala tak jsem koupila novej stoleček si,novej koberec a postel…
-neuštřily jsme nic-jednak máti jako uklizečka plat nic moc,otec kameník
a máti se pak kamarádila s alkoholem..
no a máti-že to by jejich tatka nepřežil nemít vše nové,akorát a tak..
že v sekáči nikdy nenakupovaly!!!!!!
a že ty zděděný věci po někom-nábytek/oblečení/koberce,všechny mají v sobě ty energie…
a že by si to člověk neměl tahat domů a nakupovat ani v sekáči-jinými slovy-vše nové,
že v KIKU/v LIDLU mají ty věci nový,levný,nemusí se chodit do sekáče…
no já dřív nakoupila dost věcí v sekáči vše za 39 kč…
ona zimní bunda za 39 kč není marná….třeba….
-Martin by v sekáči v životě nic nekoupi..
že je to třeba jiný,když dostanu věci po kamarádce kterou znám,než ze sekáče….
-ehmmm ty splátky jsou mazec….(
co vy na to?