Odpověď na: Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024 Odpověď na: Kecací léto 2024

MirkaD

a já mám pondělí-a na odpoledne…
    včera odpo zubař-jsem spala v buse,a při čekání na lavičce zpět na bus mě dělala společnost bílá kočička-polecaly jsme-jak se máš?mnau?kde bydlíš?Mnau!…
    pomazlila jsem a kočička za 20 minut odešla:-),ve městě mě vyzvedl Martin a nemusím pěšky dom,a doma terasa z máti….
    uf,vlastně,jak jsme doma oba tak jsme s máti…
    já už nevím,kde mám hladat témata k mluvení:-/?:-(
    zvlášt,když většina je výbušná…
    takže došlo včera k debatě-o energiích z lidí,co zůstává v návytku,kobercích a oblečení….
    holky,chcu bvidět co si o tom myslíte?
    začla debata,že ted jsou dluhy po otcovi,protože hoodně půjček,protože myslel,že bude chodit ještě do práce+důchod a splatí to,že umře s tím nepočítal..
    a ted máti-že barák koupily před letama dědovi-velký barák+zahrada obří+ten dvůr,a děda za půl roku umřel,tak tady bydlely jen zvířata-slepice,králici..a pes,a rodiče sem 2 krát denně z hudebky jezdily..
    no a před,,,to 20 lety se sem přestěhovaly-a dělala se nová střecha-to chápu
    opravoval předělával barák-ze dvou místností jedna kuchyn-větší a obývák ze dvou místností,protože okno atd-taky chápu..
    ale pak nábytek novej všude-+nový koberce..

a pak si otec za dobu coidu udělal na zahradě ten altánek/chatku nad sklepem…
    +několk sezení-ve vjezdu-židle/stolek…,
    no a já říkala,že naši koupily barák-malej pidi dvoreček a předzahrádka,tím se na roky zadlužily a ten stavěly/předělávaly,bydlely tam s náma od jednoho roku našeho,a linku si máti koupila za porodný a jinak všecko co kdo dával z domu a kupoval si nový-každá postel jiná,jiná skřín-hnědá+z jinýho dřeva,tvaru,sekretář černej-jinej tvar,výška,koberce nikdy nový,až co kdo vyhazoval-že si jako kupoval novej,oblečení něco nám šila babíčka,hoodně jsme dědily po sestřenicích,a nakupovaly v sekáči….
    já až jsem vydělávala tak jsem koupila novej stoleček si,novej koberec a postel…
    -neuštřily jsme nic-jednak máti jako uklizečka plat nic moc,otec kameník
    a máti se pak kamarádila s alkoholem..
    no a máti-že to by jejich tatka nepřežil nemít vše nové,akorát a tak..
    že v sekáči nikdy nenakupovaly!!!!!!
    a že ty zděděný věci po někom-nábytek/oblečení/koberce,všechny mají v sobě ty energie…
    a že by si to člověk neměl tahat domů a nakupovat ani v sekáči-jinými slovy-vše nové,
    že v KIKU/v LIDLU mají ty věci nový,levný,nemusí se chodit do sekáče…
    no já dřív nakoupila dost věcí v sekáči vše za 39 kč…
    ona zimní bunda za 39 kč není marná….třeba….
    -Martin by v sekáči v životě nic nekoupi..
    že je to třeba jiný,když dostanu věci po kamarádce kterou znám,než ze sekáče….
    -ehmmm ty splátky jsou mazec….(
    co vy na to?