Fóra › Ostatní › Kecací léto 2024 › Odpověď na: Kecací léto 2024
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
To je krásně zalito, co? Sem se sakra ani dneska nezašla podívat na svou zeleninovou zahrádku. Ešivá mi letos něco vyjde? Saláti mám v truhlikách na paletě a mám jich hodně – zatím vypadají zdatně, rajčata, papriky a okurky taky po přesazení cajk – to rajče, který mi kvůli Talířový rozbil Brtnik a snažím se ho zachránit , to nepočítám. Poslední dobou je to s těma dvěma zase pohroma, někdy je mi mě líto.
Maya
jooo dyzajnovej postřik zahrady by se mi líbil a Rumouškovi, jak by se líbil! Je to kříženec fontány a dronu a obojí on oblibuje.
Míla
a řekli: “A jde se do vody”, tak půlka lidí vyskočila a šla se koupat
to je hezký, to je hezký, to je KRÁSNÝ!! 🙂 Jo, knihy mají sílu, to víme.
ASTERIS, ASTERIS, JESTLI SE TU JEŠTĚ STIHNEŠ MIHNOUT – MOHLA BYCH TĚ O NĚCO POPROSIT? MOHLA BYS NA ZVÍŘETNÍKU POZDRAVOVAT MOC?
Je mi fakt moc líto, že prostě víc nestíhám, zaběhnu tam jednou za stopadesát let :-/ a tak jsem ani netušila. A i kdybych tušila, tak s přestavbou Domečku prostě jsem musela spoustu věcí ořezat ještě víc. Urvala jsem se teď po 4! letech jen na tu autogramiádu. MOC A MOC JE TAM VŠECHNY POZDRAVUJ.
A přeju ať záda nezlobí a můžeš si to tam užít. Přeju upřímnou soustrast, strejda měl veliký věk, doufám, že odešel rychle a bez trápení. Přeju jemu i Tobě klid v duši.
Kimi – tož to je supr, že auto už je cajk, on je taky sprej- nemusí to být zvukový, zkus se zeptat Hornbach (tam jsme kupovali my) , obi a podobný hobby markety.
Thielli
hm, když to tak čtu, tak si myslím, že se Ti u nás na chalupě asi líbit nebude, páč my to tam špígl nýgl nemáme . 🙂
Mirka
huf, tak zubaře máš za sebou – aspoň tu jednu část, gratuluju moc, já tam ještě nevolala 🙁 jsem ostuda.
černej čaj
ja vubec nevim, kde se na ty internety poradne bere ca
no to já taky ne, doma taky moc už počítadlo nezapínám, jsem furt v trapu.
hele a jak se stalo, že se dřív prostě říkalo Internet a dneska jsou to internety – šak je to pořád jen jedno? Ale internety jsem viděla už dřív a přišlo mi to, že to někdo psal schválně jako zlegračnění, a koukám buď se to převedlo do vážna a nebo mi něco uniklo?