Fóra › Ostatní › Kecací léto 2024 › Odpověď na: Kecací léto 2024
Denyky-vím,že 4 dohody nejsou Duškovi,jen že to předtsavení je dobře udělaný…
tu prší,
mám za sebou vycházku s Dafčou a Žerykem-plahočily jsme se k lípě-at učiním za dost předtsavě-volný den,větší vycházka,ale plahočily jsme se ne-ná-pad-ně,velmi ne-ná-pad-ně….aby s Dafča nevšimla,že se de do kopca-což obě nesnášíme:-D
takže k plácku,kde je schovaná lavička,a kde cvičíváme a kde končí všechny Martinovi vycházka-prostě k motorkové trati zarostlé,kde je plac se stromama a ta lavička,co ju tam jako hledáme,a pak jsme nenápedně postupovaly k lípě..
po cestě jsme se vždycky zastavily a bud s Žerykem kroky,sedni-vstan přede mnou,sedni-lehni u nohy a pozdrav+hraní s velkým pěnovým kruhem-oběma se líbí-velký,lehký,tahací,
a mezitím s Dafi kroky,přinášení klíče,přinášení kruhu-několikrát 5 metrů od ní-stráááášně daleko:-)a zase pozdrav,a mazlení a litování,že musí být cxhudera na vycházce a chování,mezitím jsme vždy nenápadně došly skro k lípě za prohlížení polí,kde už je vysoký obilí,červený vlčí mák,nad náma šedé mraky,za náma les,Žeryk skoro u lípy válel sudy,Dafi furt čekala co ze mě vypadne…a padalo málokdy,protože to úplně zas nebyl účel vycházky nakrmit čokle joo,ale přežrat né..
kochala jsem se kytičkama žlutejma,šípkvejma keřama-tvl a princ co by se ke mě přesekával nikde?!?
ptáčkama nad hlavou,bezem kvetoucím,pejskama spokojenejma,
kochala jsem se tím,že nemusím spěchat-takže ted trošku nestíhám,že…
kochala jsem se pohledem na pole,lesík….
a pak jsem cupitala dolů za občasného procvičení povelu mezi,a kousek od zahrady jsem pséky pichla na vodítko,aby viděly,že už žádný hraní,cvičení-to je nevýhoda,když něco dělají v průběhu vycházky,tak Žeryk vyhlíží akci-a jelikož jsem ho nenaučila konec
tak bud cvičím na konci vycházek,a nebo jdou na vodítko…
tak jsme se doplahočily dom,
pejsci prošlí.proběhlí a vyběhaní,i Dafča si radostně hrála a tahala-jako BACHA ONA SE I TAHALA!se mnou o kruh,
doma učesat,ostříhat Dafči hlavu+náprsenku,Žerykovi hlavu a u očí,rozdat léky…
a ted už zase nestíííhám…
a pršet začalo až po vycházce-juchůůůůůů