Fóra › Ostatní › Kecací léto 2024 › Odpověď na: Kecací léto 2024
tak Duška jsem dřív hoodně do sebe valila,+mám jeho knížky,
a i Hnízdila,taky mám jeho knížky+jeho knížku o cvičení na bolesti zad,kde ale momo jiné zminuje,že pokiud budš cvičit jak das,ale budeš ve strsu,tak ti stejně žádný cvičení nepomůže..protože prostě svaly ztuhlý,zatatý budou dál,protože budeš furt v křeči…
jsem to napsala z jednodušeně,ale…
včera jsem do svýho llízecího/pracího/psího dne nenacpala cvičení,záda bolely moc-mezi lopatkama,kolem kyčlí bederka..
a večer po dbatě z máti-záda přestali..
né,že by mě máti vyléčila,taky den mimo práci pomohl,
ale to,že z ní vypadlo,že není v pohodě..tak mě uuvolnilo to,že aha-tak je to dobrý,tak se nemusím furt snažit-taky hodně zjednodušeně řečeno…
-jinak Dušek/Hnízdil-když to řeknu blbě-tihle lidi mají prostě peníze…a s penězma se to holt jinak žije..
a ted řeknu příklad-Hnízdil psal o paní,která dělala v supermarketu-šílený směny,tam rychlost,makačka+paní brala směny navíc,protože potřebovala peníze-nájem….žila sama…a tak ju bolely hrozně záda-něco ze stresu-psal,že tam byly hlídaný přes kamery manažerama a tak,+něco dřina…
a rada?změnit práci….
jenže…-když je člověk v období,kdy nesežene/není jiná práce v okolí…atd…..
-to stejný Dušek….
jdyž jsem četla kolik stojí různý ty konziltace a léčení u Hnízdila v tom jeho centru zdraví….masakr…
-a kolikrát se člověk dostane v životě do situací,kdy nemůže prostě prásknout dveřma a změnit práci/bydlení…a nevím co všechno…
já třeba vím,že ty zdr. problémy mám hodně z práce-8 mulčovacích kůr na páse po 50 kilech…
těžký věci denně+rychle…
+i z nervů-su strasař,všechno si moc beru,kdybych dělala uklizečku-tak se nervuju,že jsem blbě vyleštila kachličky..
a když už jsem u té uklizečky-je to dřina,většina uklizeček je přivýdělek k důchodu-protože je na 4-5 hodin-,nebo k druhé práci a na hlavní pracovní poměr je to dřina-a hooodně šatně plavcená-jakože hooodně málo..
vím co má za úklid švagrová v BK a to chodí uklízet ještě večer na 2 hodiny do speciální školy,to má dítě ve školce a je na něj vlastně sama….
-uklizečku jsem dělala,vím o čem mluvím…
i když Duškovi 4 dohody si ráda poslechnu,myslím,že v hodně věcech už je trochu mimo….