Fóra › Ostatní › Kecací léto 2024 › Odpověď na: Kecací léto 2024
tak den volna za mnou…
od 5 od rána vzhůru-je fajn spát furt tak 5-7 hodin…:/
no nic,dala jsem kafe a naštvala Dafču,kdž jsem ji oddělávala s peřiny-mrčela po mě,protože vrčet je jí blbý,ale vytočená byla došeda:-)
tak jsem ji přenesla na polštářek,zakryla tenkým potahem na postele,a šla dát prát ten povlak+věci z práce…,
pak jsem naznal,že dám vyprat i druhý povlak+polštář-a tam zase DAFI…přestěhovaná mezitím,
tak jsem ji zas oddělala,dala prát druhou pračku,pustila ji ven,a šla pak s něma jak přišla zamokřená ze zahrady,tak at nemusím utírat nohy,takže delší vycházka-a Dafi naštvaná -POTŘETÍ!protože velký vycházky,když není ta správná konstalace hvězd jsou fuj,ee,bléééé-podle Dafči…
tak jsem to vzala dědinou,kolem knihovny,k rybníčku,kolem ohrady s konma a k rybníčku zpět,tam trochu si pohrát s Žerykem,Dafi obíhačky sloupů několikrát a šlo se dědinou dom
větší vycházka za náma,mě bolely záda jak čert,
tak jsem je nechala na dvoře,dala si vitamíny+prášek od bolesti,pak jsem vypadla ven naštvat Dafču potřeí-takže učesat,vykartáčovat a ostříhat srst na nohách…
drápky,a a chloupky v uších si nechám na zítra,by mě Dafi dotáhla do práce….,jen aby měla ode mě klid:-D
pak zamést-koště špinavý od deště a čehosi…
tak píšu Martinovi at koupí nový,koště co bude jen na doma….
zametu,vytřu,umyju koupelku,linku,sporák,nachystám brambory ke karbanátkům,
vydrhnu ze vnitř,z venku varnou konvici,umyju kus země venku,
obstarám andulky,zalít kvítka a jdu si pustit Vánoční koledy,,,
a ležet..
to jsem dělala stejně průběžně…
za máti byl švagr dopoledne,a já chtěla být po týdnu v práci+víkendu s máti sama….-sociální detox….,
ve 3 dojel Martin,nakoupil a koštata koupil 3….
místo jednoho….bože člověk s ním ušetří….:-((
jako jo chtěla jsem jedno nový,protože to jedno bylo už hotovo,ale on hned 3…no nic…
zalezem na terasu,já si čtu,pak sklízí, prádlo,
to z neděle přežehluju,protože doma v koši navlhlo:O
bylo v koši,tam jak spíme…
večer si k nám sedla máti,a že to nezvládá,že se jí chce poád,nebo často breče a ptal se na psychologa…
chtěla vědět můj názor na placení těch věcí kvůli otcovi Martinovýmu-tak jsem se začala smát a nic jí na to neřekla….co taky??
zaplatit se to musí…..
zaraný půjčky…
no seděly jsme tak do večera a Martin pak v šoku a neštastnej,že to máti nezvládá..
on si chudák myslel,že od pohřbu je v pohodě…,tak byl dost mimo z toho…
máti furt chtěla vidět mý názory,ale …nevím no..
mě prostě přišlo divný,že tam byly všichni tak rychle v pohodě,jsem si přišla divnájá/nebo spíš mě oni..
tak nic,ted se ukázalo,že to není tak,ale nechci nic radit a rozdávat rozumy…-hlavně máti nechci radit a rozumovat..
i když psycholog škodit nemůže…
no nic,vyvenčit,nakrmit psy..a měla bych spát,zítr mě čeká zubař…