Odpověď na: Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024 Odpověď na: Kecací léto 2024

Kimi

Chtěla jsem se přes víkend vyhnout zdejší hlučné a přelidněné Kopečkové pouti, tak jsem se nastěhovala do kempu na přehradu Pastvin. Šéfka kamarádka mě ubytovala ve zděné chatce. Stejně jsem si ale naběhla na počasí, s takovou zimou jsem teda nepočítala. Většinu času jsem proseděla zabalená do deky, kterou naštěstí vozím v autě, Golimu jsem taky přidala na pelíšek teplou deku. Absolvovala jsem své oblíbené výlety, v pátek Červená Voda, skvělý oběd v restauraci U Trojice, procházka s Golim. Pak jsem si řekla, že si zajedu ke klášteru na Hedeč, v půli cesty přes silničku traktor a cisterna, asi odčerpávali žumpu. Přede mnou stálo pár aut, já jsem zastavila vedle jakési odbočky, která mi umožnila couvnout, otočit se a prchnout. V sobotu výlet na vrch Adam, též výborný oběd na Kašparově chatě. Pak procházka s Golim – to byla ale panoramata. Pouti jsem ale úplně neunikla, ohňostroj a hluk byl slyšet i v těch Pastvinách (cca 10 km). V neděli jsem ráno vyběhla vyvenčit Goliho – průtrž, jako když na nás vyleje kýbl vody.🌨 Honem jsem s autem zacouvala k chatce, naházela tašky, usadila Goliho a rychle jsme vypadli. Doma jsem se s chutí převlékla do suchého a teplého. Odpoledne jsem šla s kámoškou hlídat pouťové parkoviště, jako kynologové máme smlouvu s městem, umisťujeme auta, vybíráme parkovné. Byla jsem teple oblečená, takže logicky – vysvitlo slůňo a udělalo se dost teplo, tak i já jsem se dost zahřála.🤭 Dnes mají být ještě pouťové dozvuky, ale na druhém konci města, snad bude klidněji. Aby potíží nebylo málo, na přístrojové desce v autě mi v sobotu začala svítit jakási kontrolka, dnes ráno jsem se vypravila do svého servisu, Karel pravil, že by to nemělo být nic vážného, zkontroluje motor a uvidí se. No zatím se neozval.🤷‍♀️