Odpověď na: Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024 Odpověď na: Kecací léto 2024

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

To byl teda víkend, Alberti! Nejdřív koncert, pak volno a pak se u nás netrhly dveře. První přijel Ríša, dodělat tu életriku. A bohužel s Dennyky a Thielli jsem se viděla jen chvíli 🙁 Takže žádný velký protínání, jak myslela Fifijová, nebylo. Páč v pátek, když Dennyky přijela, to nešlo se vidět dýl než mezi brankou, když jsem jí dávala klíče a v neděli když odjížděli, tak my velmi pozdně snídali a já jsem nemohla Ričrdovi udělat to, že by tam přišlo tolikatě jemu neznámejch lidijůch 🙂 . V sobotu přijel nečekaně náš pan hodnej topenář s manželkou, tak jsme fajn poseděli a ohaři byli nadšení, že mají na hraní další lidi, než jen Ríšu. No a když přijela Thielli chudák v neděli, tak my to měli tak našponovaný s elektrikou, že jsem musela venčení zrušit a viděly jsme se jen chvíli 🙁 Ale bylo to moc milý a už to sepisuju. Pudliště jsou fajn.
    No a já mám rozmasakrovanou nohu po tom koncertě. Už to přestávalo bolet, ale jak to v krátký době za sebou byl dost záhul, tak teď si to vyžírám. Jau, jau, ale chodit se dá.