Fóra › Ostatní › Kecací léto 2024 › Odpověď na: Kecací léto 2024
tak včera ranní vycházka se 3 psama-třetí by, Max,vzala jsem to mezi pole, směr ke křížku,Žeryk měl revírky-3krát najít rozházený hračky+hledj-ztatil,Dafi hledej-ztrtil+revírky,a šlo se dom,Maxík necvičil,neměla jsem sílu a chut,strašně mně bolely záda,strašně sprostě jsem celou dobu mluvila,Dafi nechtěla jít a s aportama chodila mega pomalu,pak s Martina vylezlo,že jí dal trochu rizota…:-((((
doma jsme se xxkrát chytly,já šla ležet a číst Ziburu…
dojela jsem do práce-stejná sestava jak v sobotu-nejhodnější kolegyně na světě,+klidas kolegyně,+nová brigádnice na mezisměne,co chodila vybalovat,já vybalování-2metry vysoká drogerka,když někoho bolí záda je boží…
pak hlavní kasa..
sice mi nikdo nedal na pás 8 mulčovacích kůr po 50 litrexh,ale 14 balíků kofoly po 4 taky nic moc…
jeden velmi protivný zákazník-zařval na celej obchod k…,když nemohl vytáhnout peněženku,pak na mě zařval at se po něm nedívám,-tak jsem si šla sbírat účtenky-po zemi,
pak když jsem mu řekla,at mě podá rohlíky-protože mu visely na vozíku,a musím je přepočítat,tak zahučel at si kousnu…tak jsem řekla,děkuji nechci…
-jedna mega pomalá zákaznice-u které neměla fronta nervy čekat,než si sklidí nkup,a jedn zákazník jí to šel dávat do košíku:-)
-jedna zákaznice,co kvůli mě dostala záchvat smíchu a k tomu jsem pobavila 4 lidi ve frontě(to je zákaznice co mě vždycky ráda vidí,rozzářeně se ke mě hlásí,usmívá se a tak-a chtěla body navíc,tak jí řékám,že to nejde,ale když si vezme jednu fidorku tak mám 1bod,tak si vzala 10fidorek a jásala že bude mít tulena-a já pak chytla hračku-ářivě se na ni usmála-a udělala jsem na tu hračku-nunununu-xicht:-D:-D-zákaznice mrtvá smichy a freonta do té doby stojících zamračených chlapů se smála taky a babička holky,jestli se nechem vrátit do školky…:-D:-D
-další zákazník se přhrnul před osmou,chtěl body navíc-tak mu říkám-1bod/fidorka,tak si vzal 2 hračky,20fidorek a a poizaplacení mě tam 2 nechal a šel:-)
skončily jsme ve čtvrt na dest….
dojel Martin,já pak vyvenčila psy a dala si kafe..a jogurty..
upadnou mi záda,
Martin dopo udělal rajskou polívku,a karbanátky+kaši i máti,vysál-máme definitivnš rozbitej vysavač,tak si bude půjčoat od máti…
bolí ho krční páteř…tak to vidím bledě,chce jít k doktorce,at mu dá něco co mu zabere,
tak jsem mu to namazala fastum gelem,co jsem dostala od doktorky a řekkla,že kromě prášku-který nežere a žeru je já a masti mu stejně nic jinýho nedá…
včera dával máti ty peníze na barák,s té částky mě málem jeblo…
dnes mám volno,zítra zubaře….
Čajíku-snad si stihla přestup včas!