Fóra › Ostatní › Kecací léto 2024 › Odpověď na: Kecací léto 2024
tak včera den volna-ráno 2 vycházky-Žerykova s kamošem delší,Dafinčina cvičící krátká,pak praní,
odpo na terase grilování,večer chvilku ze psama,čtení a hají….
dnes mezisměna…
ráno v dešti celkem v dost dešti 5minutek ze psama-potřeboval jsem vyvenčit před odchodem do prýce,protože s máti pak vydrbávají a nechcou chodit,když je mokro,deštivo,takže obejít náměstíčko,šupnout s pejskama dom
zamést,vytřít,
a v ložnici pak s pejskama pocvičit-máme to tam pidi -takže je n cviky na místě-kroky,obíhačky,poklony,packy,obíhání noh a cvičení mezi nohama…
ale hlava se jim zabavila,pejsci se protáhly,pak jsem s Dafčou na klíně mrkla na PC a šupky dupky na bus…
v práci hooodně zákazníků-hlavně odpo-to byly šnůry jak na D1,
odpo ještě horší než dopo,někteří i potřetí,počtvrtý….
su zvědavá v kolik dnes holky chudery skončily….:/
jinak u nás dnes sknčila brigádnice….
no nic,dojela jsem dom,vyštavená,chybělo mě trochu peněz a strašně mě bolí břicho-bud stahaný,nebo nevím,ale já to hodně táhnu břichem…,
dojela jsem dom,Martin už u máti…
vzala jsem ven mí psy+Maxe,vyvenčit a s Mxíčkem jsem pocvičila po hooodně dlouhééé době poslušnost(cvičívám s ním,ale jen taneční cviky+chůzi) v parčíčku-2 lavky a odpadkáč u hl.silnice-17*15 kroků:-D,kolem keře,
tak v tomhle pidi parčíčku měly mí psi čekej a Mxíček cvičil trošku poslušnost-chůzi u nohy,obraty,lehni za pochodu a sedni/lehni…
2 minutky pocvičený a šly jsme dom,
tak vycházka za náma,takovejch 20minutek večerních a po jídle se šlo k máti…
tam jsem víceméně hodinu nemluvila,protože máti se furt ptala na obchod a tak…
-jako kdo z vedení vymyslel,že ten kdo přijde jeden v určitý den ve včelařským bude mít cukr za 14 kč?
a jestli uznáme kostým včelky Máji?
a kdo takový věci vymýšlí?
a tak…
takže nevím kdo to vymýšlí,neuznáme kostým včelky Máji a doufám,že ten den nebudu v práci….
no pak jsme se nějak bavily a že šla odpo chvilku s našima psama,
dopo,že vůbec ven nechtěli,pak se chytla s Martinem kvůli dřevu-já si šla dom udělat kafe,
Martin přišel vytočenej dom,,a já šla k máti sledovat za naprostého ticha Karavanem po Polsku a šla jsem pak dom…
náročný večer,,,,,,:/
Fifi-to je fajn,že ti stopovačka od Thielli pomohla,to mám radost,že něco trochu zabralo-to je prostě špicááááááááá!!!!jak já říkám:-)
PetraK-zmákla koncert a čeká ji návštěvní víkend,tak si to hezky užijte všicí!