Fóra › Ostatní › Kecací léto 2024 › Odpověď na: Kecací léto 2024
Tak konečně jsem zase přibrzdila trochu…
čajíku
díky za report výletní, já ti to kontrolovala, páč jak jsem žila několik let vedle v Belgii, tak i tuhle placku docela znám, máš to pěkně a dobře popsané, o fotkách nemluvě. 🙂
Vaše historka s mříží už tady pobavila celou firmu (odpusť, ale to jsem prostě musela distribuovat takovou absurditu být 30 cm od svých věcí a nemoci k nim.
Doufím, že jsi už celá stabilní, nikde tě nic nebolí a užíváš si zase české vlnité krajiny.
Denny
ranní fotka dokonalá, ale já si stejně zase musela otevřít opakovaně ty vaše hranaté kočičí hlavy. Kdyby byl zubař nepříjemný, prostě kousni. Kdyby ti to nešlo, přivezu ti hnědou, ona tě to naučí.
Jinak samozřejmě jako všichni ostatní zde velice oceňuji tvou statečnost v boji se zlem a přeji, aby zlý člověk skončil někde na dně propadliště dějin jako neškodný uzlík Lodra Voldemorta.
Co se masa týká – říkáš jen z masny? No ale maso pro lidi je přeci stejně hnusně nabušené antibiotiky… proto neberu ta prasata a kuřata vůbec. Takže zvěřina, ovce, kráva, někdy ten králík, kachna… točíme dokola. Beru hlavně od dodavatele Krmiva Litice.
PetraK
moc nevyváděj, ať s námi o víkendu zvládneš ujít alespoň kilometr.
Nakonec se počasí mění, tak možná bych to vrátila do té soboty… blíže mailem, ať tu neplevelíme.