Fóra › Ostatní › Kecací léto 2024 › Odpověď na: Kecací léto 2024
Denyky-no,v pohodě,ti pošlu fotky mého bydliště:-)
většina věcí víc jak 40 a více let stará-skřín,obývací stěna a tak,
proto jsem psala,že se nevyznám v modernostěch bydlení-a chápu,že si nekoupíte naráz-pračku/myčku/ledničku,skříně,—-aaa nevím co ještě:-)
tož to je jasné,že postupně:-))
PetraK-no změnit práci,jenže to by chtělo nějakou bez stresu,a těch popravdě moc není
studená kuchyně-za jak dlouho máš co udělat-normy…
kuchyně-brambory,cibule,nádobí+uklid-když nevíš jestli dřív udělat 2 kyble cibule,nebo deset kyblu brambor,a s poličky ti padají talíře od oběda,a vedle na tebe koukají připečený plechy….-tak nikdy více-fyzicky náročný jak hrom,psychicky taky,a placený minimálně-do toho na tebe hučí kuchaři,at si pohneš….
fabrika-bud u pásu-takže fofry-vyzkoušeno
nebo v úkole,normy,a když místo 6 traf uděláš 3…
tak je to taky blbě
a když n bruskách-zase jiná práce-uděláš místo 3000 závitníku 1500-tak taky blbě..
a nepomůže,že si řekneš-tak budu dělat někde ve fabrice,ne u pásu,ale práci v úkole,a holt toho udělám mín,a tak budu mít mín peněz,ale budu v klidu…
tak to taky nefunguje,protože i když seš placená v úkole,tak musíš splnit normy…
nemůžeš udělat mín za mín peněz…
spíš píšu o tom,že když ještě někdo stresuje tím-pohnite,nestíháme,máme končit v tolk,a je tolik….a furt kolik je práce-tak mě vynervuje a spíš mě to nejde,než jde…-a s tímhle nevím co dělat…
vím,že je to můj problém,ale potřebuju ho vyřešit…
-jinak s řízením si velešikovná!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
já mám nervy i jako spolujezdec…:-(
jo a kopla jsem dnes jednu Žerykovi-taková blesková aktivní obraná reakce psovoda…
normálně do psů nekopu,často používám mou k postrčení a odstrčení,abych se nemusela zohýbat-ale to fakt není kopnutí,!!!!!
je to něco jak když chytneš někoho za rameno a posuneš…
a Dafi to nebere ve zlým,nebojí se nic-prostě pdstrčím nohou a jdu-Dafi si ráda stoupe do cesty…
no a šla jsem kousek k lípě,dala jsem párkrát revír-aport
jdem zpět,já šáhnu Žerykovi po obojku a začal vrčet,tak jsem ho chytla,posunula a vystartoval po mě-tak jsem ho kopla gumákem do boku,nadala-seš normální????už mě fakt neser!!!!
a šla jsem..
nebylo to kynologický,pozitní…
a je mi to jednooooooooooooooooooo