Odpověď na: Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024 Odpověď na: Kecací léto 2024

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

krásnej den byl fčéra! A já se du pochlubit a vyžaduju pochvalu nejvyššího stupence! PÁČ SEM BYLA FČÉRA PROSÍRAVÁ ÉLIŠKA A ZABRÁNILA TAK KOLIZI!
    Jela jsem do prasé sama, ž ejo a taky se sama vracela dom. A v lesích před vedlejší vesnicí, která je nad náma se sjíždí dolů k rybníku před tou vesnicí. Je tam obří zatáčka, blbá, v kopci a totál nepřehledná. Z obou směrů prostě nevidíte a z obou směrů to nejde jet rychle, jinak máte problémek (nejen já 🙂 a ještě je tam malinká křižovatička přímo v tý zatáčce ) Přijíždím a viděla jsem auto, kterak v tý křižovatce odbočuje na malou vedlejší silnici. A vůbec nevím proč, jsem do tý zatáčky vjela víc opatrnějš, než jindy. Musíte na ni fakt vjet jedině na trojku, ten krpec dolů by vás hodil do svodidel. A jak kdybych to tušila, že tam bude idiot, tak jsem fakt jela hodně obezřetně. A dobře jsem udělala, protože idiot tam fakt byl a v tom nejhorším místě PŘEDJÍŽDĚL CYLKLISTU????????????????????????? VON NIKAM NEVIDÍ A PŘEDJÍŽDÍ CYKLISTU????????????????????????????????? CHápete to? kdybych tam nevjela doslova skorem na šneka a jela sice ofafrně, jak řiká Fifijová, ale prostě jako jindy, byl by to i při tý opatrnosti průser. velkej. TAKŽE DĚKUJU TÍMTO PANI ÉLIŠCE, ŽE MĚ TAKHLE NAPOVĚDĚLA, nebo komu to mám poděkovat, protože buď by to odnesl cyklista a nebo by mě ten idiot poslal ze svodidel třeba dolů z toho krpálu . fuj a ble. Nejdřív jsem se málem poblila a pak na sebe byla převelice hrdá. I když na sebe…….. na sebe………. já to neudělala vědomě, ž ejo.

DENNYKY
    Žjo, to je moc hezký!! a první jídlo vidim!! MOC A MOC VÁM PŘEJU, AŤ SE VÁM TAM KRÁSNĚ BYDLÍ!

mně feny nikdy se žrádlem nestávkovaly, žraly, žerou šécky jako buldozéři, když ne, tak vím, že je něco špatně. To je smůla, že máš zas nežravce.

Fifijová – budoucí brokolicová královno-
    kurnik, člověk by nějak rád hodil antideprezívní protipruhatou podporu, ale jak? řekni jak, udělám.

Mirka
    já bych asi přemýšlela o tom, že budu hledat něco jinýho, tohle není udržitelný, je mi tě moc líto.