Fóra › Ostatní › Kecací léto 2024 › Odpověď na: Kecací léto 2024
Brou noc vespolek,
jsem se sem dohrabala az ted. Jsem nejaka vycucnuta jak to kliste od Kuskusovy. 😀 Ble, doufam, ze zadnou chorobu neprineslo a boule ti splaskne co nejdriv. To byla nejaka ta covidacka desinfekce, denaturat, to se snad nezkazi, jen kuzi radne podrazdi. Este tu mam litr a pul neceho takovyho, asi to pujde do nebezpecnyho odpadu.
Vycucava mi energii pako pruhaty, clovek nema ani naladu moc psat a kvokat se soudruzkama. Nicmene je skvely, ze se chystate na protnuti nejen autogramijadni, ale este bude nekdo budit pani vedouci v nedeli. 😀 Moc vam to vsem preju. A sobe preju tu snuru od Thielli, ja na to fakt uplne zapomnela. Takze adresu nakou mas nebo se mam este ozvat?
Joo, a jsem zavalena housenkama. Teda vono to jak housenka vypada, ale jsou to bobule cibulkovity od oxalis triangularis, cervenej trojlistek, šťavel trojhranný. Chcete někdo poslat housenky? Jsem rozsazovala jeden kvetinac a pak druhej a heeej, tam toho je. Pekna pokojovka z toho muze bejt i venkovni letnicka okrasna. Tak se tu ozvete, ja ty potvory rozdavam vsude mozne, stejne se to zase namnozi. Venku se mi na zemi mozna nerozrostou, dneska jsem vyndala zkusebni truhlik do stinu a komupak to asi zachutnalo? 😀
Jo a jeste jedna fajn zprava, aspon na jednom poli pobliz bude co k polnimu pychu, sazi se brokolice. Takze az pojede pani pudlova nekdy kolem, treba uz neco bude…