Fóra › Ostatní › Kecací léto 2024 › Odpověď na: Kecací léto 2024
Čajíku-já to napsala asi trošku blbě-jasně,že chápu,že když je člověk na dovči,zvlášt v cizině-tak toho chce vidět/stihnout co nejvíc….
já jen si vzpoměla na sebe,kdy jsem po letech zjistila,že si musím dávkovat aktivity i ve volnu/dovči-a ne tam toho nacpat moc-úklid,moc kamarádek,moc vycházek,moc všeho-protože mám přece to volno,že!
-to se pochopitelně vlastně nemusí týkat tebe,ani nikoho jinýho….
-jen,by mě do té doby nenapadlo,že to můžu přehnat i s aktivitama co mě baví…,že když mě to baví ….
PetraK-no mě to u té švagrové štve masakrálně…
hele já se smířila s tím,že pro hooodně lidí-zahrada,rovná se-nemusím chodit ven se psem,
a to jsem zjistila,že to tak má hodně pejskařů i,jakože fakt kynologů,co ze psama,cvičí,makají,-není pro ně pes jen alarm a součást dvora,
ale oni ti psi u ní jsou prostě jako hoodně mimo ně-prostě tarasovitý pozemky,ze schodkama,a oni jsou až dole,vlastně bokem…
-ale vlastně nemám chut se s ní na toto téma pouštět-protože víš jak-nastala by klasika-mám 3 děti, a bla,bla,blabla..
jakože-MĚ se to mluví,když nemám děti…..
v tomhle su na jednu stranu ráda za Mrzina,který má naše psy fakt hooodně rád,jde s nimi ven-i když kousek,a prostě je s nimi-mazlí se,hraje si…
-jasně je to vykoupený-tím jeho věčným házením míčku,který ovšem tady dělá /dělal každej-kdo zjistil,že mu Žeryk míčky nosí-takže švagři-oba,synovci…
-to stejný probíhalo v BK s Duxem-návštěva hodila míček-Dux přinesl…
-nějakej asi opojnej pocit,že mě poslouchá cizí pes,nebo nevím….?
jejich ohaři mimchodem neaportují….,hhračky a htraní se u nic taky nevedou,
tak možná proto…