Odpověď na: Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024 Odpověď na: Kecací léto 2024

MirkaD

ted večer mě děsně 2 krát rozesmála Dafča-normálně jsem se lámala smíchem:-D
    napřed tryskem valila k ledničce,
    pak jsem s nimi šla ven za zahradu mezi pole,mrknout se na západ slunce..
    v týdnu minulým měla dost vycházek-v BK+výletíčky+ted v neděli výletíček,minulou neděli výlet,prostě za ten týden a 2 víkendy mého volna bylo vycházek dost,
    no takže ráno se ploužila za roh k zahradám na cvičící/venčící vycházku-krátkou vycházku,přes den na zahradě+chvilku venku s Martinem
    a ted večer jdu s něma teda ven na ten západ slunce,
    takže přes zahradu-a ukecávám ji se slovy-pod se mrknout na západ slunka,vykakáš se a deš dom!
    vylezem,jdem kousek mezi pole,Dafi celkem svižně-kupodivu!
    načež se vykaká a TRYSKEM-ANO DAFINA TA LÍNÁ POMALÁ DAFČA,KTERÁ SE RÁNO TÁHLA JAK SMRAD TAM I ZPĚT ŽDIBEC OD DOMU,TAK TAHLE DAFČA VALILA TRYSKEM!!!!DOM,
    tak jsem ji pak zarazila-přece jen-auta,že…
    no došli jsme na zahradu,tak valila tryskem na dvůr a já si chvlku hrála s Žerykem
    Dafča teda tryskem zvl-ona TRYSKEM zpět,já si dřepla,ona šupky hupky ke mě,vypadala zepžedu jak splašenej džungarskej křečík,
    když jsem do ní začala ze srandy dloubat atak mě rafla rozverně ze hry do prstu a valila zas dolů,
    tak jsem ji dala párkrátz obíhačky,to mě rozasmála zas,když krkolomě obíhala houpačky+ohniště:-D a šla papat