Fóra › Ostatní › Kecací léto 2024 › Odpověď na: Kecací léto 2024
tak dnes v práci-mezisměna,takže před tím kousek od baráku pocvičit s pejskama na protažení těla-*otočky,kroky,couvání,packy,poklona u Žeryka..
v práci na jedničce kase a jedna paní to zase vylepšila…-furt dokážou překvapit,furt..
měla takový pitíčka se slámkou po deseti v krabičce-ted nevím název..
a měla 4 balíky u sebe spojený šnůrou-takovou na balíky-takhle to dostáváme na paletách-chytnem,donesem k regálu,fiknem šnůru a dáme do regálu-nevím,kolik to váží,ale fakt jsou o hodně,ale o hodně těžší věci!!
tak baba má 2 balíky po čtyřech,+2 krabičky a já-at dá vše na pás
a ona-já to asi neunesu…
já-nevím,jestli se smát nebo zuřít-tak když mi to unesem k regálu,tak vy na pás taky…
-no unesla to-ale na odpověd-jak to teda dala do vozíku?
-daly mě to ve skladu…
ta jedna krabička se dá v pohodě vzít do jedné ruky,4 mají třeba 5?kilo…no nic no….
další paní si u nové kolegyně nechala cosi v košíku-si myslela,že kolegyně si nevšimne,občas to tahle zkouší na nový pokladní i strážnej říkal,že to tak dělává…
týden +jeden víkend k tomu jsem tam nebyla a nic se nezměnil-neslyší,když se kasa zavírá,pořád chodí na zavřenou a když mi jedna paní tykala-žřetelný TY-tak já na i-TY seš taky šikovná!
tak přestala tykat
když mi někdo začne tykat-tak začnu taky,nebo řeknu at mi netyká…
no nic,bolí mě záda,nohy,kyčle…
tak ale něco veselejšího-dojel se podívat náš bývalý šéf na chvilku-tak jsme chvilku pokecaly-všichni co jsme tam byly tak jsme ho hoooodně rádi viděly a přesvědčovaly,at se vrátí,a že s ním bylo fajn,sranda a tak-prodejna fungovala,přitm zbytečně nebuzeroval,srandu dělal,
no chybí nám….
koupil mě zmrzku a šly jsme na bus…
škoda ho,byl to dobrej šéf…