Fóra › Ostatní › Kecací léto 2024 › Odpověď na: Kecací léto 2024
Hezké pondělní ráno všem 🙂
Petrs01
já to vidím tak, že ty jsi tak neskutečně zdravý tvor, že jsi pro ten hmyz něco jako biomaso neboco… nebo kudy to chodíš, že popisuješ tak ošklivé poštípání, jako v tajze bych to chápala, ale tuto?
Jinak hlásím, že si už ani neumím představit, že bych byla někde u vody a nevlezla do ní bez ohledu na to, zda už je sezona koupání nebo ne. V řece jsem si zaplavala oba dny pěkně až do půlky (také už je pěkně ohřátá), labuťák naštěstí vozil někde mimina po teritoriu, tak jsem mohla plavat bez obav.
Fifi
vzhledem k tomu, že mi zapomínáš poskytnout údaje, abych ti mohla poslat to biothanové vodítko, vyhlašuji zde otevřenou výzvu – prosím vás, nemáte někdo adresu Fifijové a neposlal byste mi ji do mailu?
Tedy pokud se Fifi nerozmyslela, že ho nakonec nechce ani zadara. 🙄
MirkoD
Hodně jsem vzpomínala na tvé povídání, jak přehazujete palety… o víkendu, resp. už od pátku jsem přeházela nějaký ten metrák dřeva, a vůbec jsem tak cvičila s velkými poleny v předklonu a nebo v hlubokém dřepu… Když jsem pak chvíli seděla a pak vstala, málem jsem se zase skácela.
Psí fotka krásná, sedí tam jak na hřadu 🙂
Denny,
škoda, že neumím závidět. V životě jsem se nestěhovala „do nového“. I když by můj výpis majetku hodil hezkou cifru, ve skutečnosti jsem držitelka starých nemovitostí, řečená holoprdka a i když nemám vlastní děti pro které bych obětavě zhodnocovala rekonstrukcemi nabytý majetek, nedá mi to a za pochodu ho zhodnocuju pro děti, které vytlačila do tohoto divného světa moje sestra.
Takže já se stěhuju třeba do „nové koupelny“, na „nový záchod“, pak na „novou podlahu“ a tak… než se nastěhuju na tu novou podlahu, už je zase záchod starý… 😄
čajík
také se těším na více textu i obrázků, jinak boj s mříží tedy dobrá bojovka… to nevymyslíš. Máš věci v kufru a nemůžeš k nim. 😳
PetraK
tobě nevím, co napsat, tys tu zase jen zařvala o víkendu… jo, už vím. Táta mi na chatě poradil, ať nejedu na autogramiádu s tebou vlakem, ale že autobus bude levnější… 🙄🤣🙈