Odpověď na: Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024 Odpověď na: Kecací léto 2024

MirkaD

tak volno za mnou
    čtvrtek-v BK-do soboty,
    ráno po rychloúklidu a venčení obou psů jsem vyrazila s Dafčou a tatkem,
    dojely jsme kolem půl 11 a já šla za hodku na oběd s 2 kamarádkami ze 4lístku,
    daly jsme kulajdu a pizzu-druhou půlku si vždy berem dom,pokecaly a jedna kamarádka šla zpět do práce,a druhá-zdr,sestra šla se mnoiu na velkou vycházku-vzaly jsme to s Dafi kolem koupaliště,řeky ke splavu,podél velkého pole,kolem řeky,přes silnici,zase podél řeky-šly jsme tu cestu podruhé,poprvní s Dafi,prvně,jsme ji šly,když byla Dafi hoodně marod,tak bez ní,
    tak ted s ní..
    po cestě i potok na jedné i druhé straně silnice,tak se osvěžila,namočila,+vodu jsem měla,sluníčko,trochu vítr,
    Dafi se za náma táhla-tak říkám,že bude chtít prodat vodítka…
    a kamarádka-proč vodítka?dyt na něm nejde!TEBE SE BUDE CHTÍT ZBAVIT!TY ZA TO MŮŽEŠ!:-D.:-D
    no došly jsme skro do Ráječka,přes silnici,kus po cyklostezce a kolem fabrik,pak zase přes silnici,kolem řeky pak zase,pole a kolem splavu a zpět…
    tak velká vycházka za náma,my spokojený,počasí vyšlo,
    a kromě Dafči máme velký/větší vycházky rády:-d
    no po 3 hodině jsem byla doma,
    do večera jsem si četla a věnovala se tv,
    večer s Dafčou ke kostelu a zpět,
    v pátek ráno jako vždy vycházka ranní hlavní kolem řeky a přes město dom,
    pak jsme se věnovaly tv kultuře a čtení,odpo jsem šla s Dafi podél řeky naproti tetě,teta u nás hodinku pobyla a pak jsem bez Dafči šla za kamarádkou ze cvičáku-bývalá výcvikářja a předsedkyně,tak jsme se viděly po půl roce-poseděly jsme u kafe,palačinky a šeříkové limonády,já ji šla doprovodit dom,pak ona mě:-)
    no nakonec jsem dom došla,vzala Dafču,šla s ní s tatkem do města do obchodu,a šla se pak válet dom
    večer tv kultura a venčení
    v sobotu-ranní vycházka podél řeky a přes město dom,
    pak jsem si šla nakoupit -sukně za 30kč
    a obojek foresto Dfině s 150kč sleva na kartičku věrnostní-to se vyplatilo!
    no a mě čelenku sportovní,Martinovi zástěru….
    pak dom
    užít si ještě tv kultury s tátou,odpo i s Dafi za bývalou švagrovou,projít se+kafe venku a před půl pátou dojel Martin a jely jsme dom
    doma jsme poseděly venku ze švagrem a děckama,
    a šly jsme pak zmoženě hají…
    dnes po delší době s celou 4 na výletě-Bettyna skro hluchá+blbě vidí a furt jde a jde a jde a táhne na vodítku…
    Dafi se táhne za náma a hledá pařezy
    Žeryk válí sudy a přečurává Maxovi značky
    a Max všude stojí a čmuchá!!!
    v autě smrad jak svina-oběma psům od rodičů strašně!!!!!!!smrdí z huby…
    takže 20 minut v jednom lese-rovinka,vyšší tráva,
    druhej les 40 minut-hoodně větví po zemi,bez trávy,nědý starý listí..
    odtud je ta fotka..
    pak nákup v Rčicích a dom
    odpo ze švagrem a máti na dvoře,mezitím Martin ze švagrem dělaly dřevo a já uklízela a zítra do práce…
    dobrou….