Fóra › Ostatní › Kecací jaro 2024 › Odpověď na: Kecací jaro 2024
Myslím, že se za nedlouho začne projednávat jedna z největších kauz co se týče umění…
Tohoto týpka jsem měla možnost osobně poznat loni na Open Art Festivalu.
Měl s manželkou „stánek“ vedle nás. Takový pro mě dost nabubřelý nafoukaný chlap. Nyní se provalilo to, že tenhle úžasný malíř hyperrealistický malíř své obrazy tiskne…no rozjjelo se velký haló na FB, páč na tohle upozornil Michal Janovský (samozřejmě až po ověření pravosti obrazů znalci) četla jsem ppozorně všech cca 1000 komentů, které lidé poškození i nepoškození psali. Tenhle člověk narcis, bez empatie, nemá vůbec žádné zábrany, dokonce to vypadá že fingoval i rakovinu, nechávl se fotit s hadičkama v nose a s textem, jak maluje s horečkou…ale nebudu tady vše rozepisovat, je to šílený odpad společnosti…Asi si řeknete jak to že nikdo za těch x let nepoznal, že se jedná o falza? Na tisku udělal pár tahů štětcem a pořádně to přelakoval, bay to nebylo poznat. Měl úžasné Pí Ár dovedené téměř až k dokonalosti..dokonce vedl workshopy…malovat prý umí, ale..no je to radost, co jsou lidi všechno kvůli prachům schopni udělat
Míla mi o něm několikrát vyprávěla, byla u něj dokonce na workshopu. Ona má nějaký čuch na lidi a teď to prasklo