Fóra › Ostatní › Kecací jaro 2024 › Odpověď na: Kecací jaro 2024
tak v pndělí odpo k obvodní,pak k psychiatrovi-u obvodní jsem vyfasovala léky na ucpaný nos a fastum gel,u psychiatra milion krabiček antidepresiv,
+jsem si za 800kč na 2 měsíce koupila léky na přechod,protože 3 krát za noc se pěvlíkat a spát mokrá jak myš mě nebaví….:-(),800 je teda píálka,když není jistý,jestli to zabere,….
no šla jsem na bus,po cestě jsem si koupila bambusový elastáky dlouhý až na zem a ještě dál…-jsou mě prostě dlouhý no…:-)
a v LIDLU za 200 trekinkový sandále…,
dojeli jsme s tatkem,,Martinem a máti dom,já šla chvíli ze psama,
a poseděly jsme na terase…
v úterý deštivo,pršavo…
za deště jsem šla vyvenčit na flexinách kousek po dědině mý 2 psy-otráveně jsem je táhla za sebou..
a ve vjezdu jsem na střídačku pod střechou cvičila ze všema 4-otočky a kroky a packy a přivolání+s Dafi obíhání psů a židle a nošení klíčů+couvání a s Žerykem hraní,blbnutí+chůze u nohy,
takhle jsme se všichni 4 na střídačku vyblbli,a pejsci šli dom,
já do vany,
a pak na půl 11 na masáž-gumáky+nepromokavý oděv z DECATHLONU
masérka mi namasírovala záda,šíji,a hrudník+trošku i ruce+ bankování…
po hodině jsem docupitala dom,dala si oběd a jela jsem za hodku busem v oblečku a dešti do knihovny pro detektivku od Michaely Klevisové*-Drak spí,
pak do knihy za Aničkou a na 14,00 k psychologovi-tam během hodiny došlo jednak k několika AHA MOMENTŮM
A JEDNAK JSEM SI NAPLNO UVĚDOMILA JAKEJ JE ROZDÍL CHODIT S KAMOŠKOU NA KAFE/POKEC A ROZDÍL K PSYCHOLOGOVI!
teda takhle-já jsem ten rozdíl věděla a vím,jinak bych tam nechodila.
Ale,onehdy se mě na to v BK ptala má tzv. druhá mamka,a že je to podle ní zbytečný,že je to stejný jako jít si pokecat s kamarádkou,a k čemu a proč tam chodím?
a dyt mě stejně nic neporadí!
no tak v úterý jsem si to mimo jiné jasně uvědomila
ten den bych jí na to neuměla jasně a STRUČNĚ!!!! odpovědět-ted už bych uměla říct proč tam chodím-no rozhodně to není pro mě zbytečný,to ne!
vyvenčila jsem psy,šla jsem si na hodinu lehnout a šly jsme k máti,
dnes ráno-od půl paté vzhůru…
bolel mě celej člověk:-(,:/
záda,zápěstí,prsty…
tak jsem si četla
a po snídani jsme sbalily psy a jely s tatkem na výlet do…….Milotic:-))))
tatka tam kdysi dělal zábradlí,bydlel tam a tak…
tak po letech,
tak jsme prošli park,i ze psama jsme šly na tu výstavu-do té bývalé konírny,kde obrázky,řemesla,panenky v krojích dračí sluj a tak….,
odsud jsme jely na Mohylu míru,pak na Žurán-na obou místech byly i cizinci,Mohyla míru byla uzavřena,zrovna se opravuje,vylepšuje,kolem se mohlo,dovntř ne…
pak jsme jely do Slavkova na oběd-táta nás pozval-meníčko
výběr ze dvou jídel+polívka,
my se najeli a psi si odpočli od chůze a auta,
pak ještě Bučovice hřbitov,kde jsem já šla okolo vyvenčit psy a chlapi šly na hřbitov-tatky jako kameníka zajímala urna…
a jelo se dom..
já šla do 3 hodin spát,
Martin dělal dřevo a sekal dvůr,pak jsme šli posedět na terasu všichni,
DAFI se mnou v dece na klíně,Žeryk na střídačku v pelíšku+mu Martin házel hračku…:-(((
v pelíšku jsem se ho snažila zakrývat,protože chladno…
pak nakrmit psy,dát vyčurat Dafču
a jít ven chvilku ze psama rodičů a Žerykem do dědiny,
zítra jedu do BK