Fóra › Ostatní › Kecací jaro 2024 › Odpověď na: Kecací jaro 2024
tak zbytek včerejška ptoběhl-u mě úklid
u Martina vaření-sardinkovotvarohová pomazánka,ražničí na plechu s bramborama bez špejlí,zeleninová polívka
já jsem ještě ostříhala Žerykovi HLAVU STROJKEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!HEČ,HEČ,HEČ!!
šla jsem k večer chvílu ze psama venčit,
přesadila jsem kvítko,který už je vyšší než okno….
dala jsem ho ven tak smutně svěsilo listy..:-(
jenže už se nevleze do okna,a takovjech obrů mám na okně víc…
zlatý moje fialky,….
mrkla jsem na stezku Českem…
dnes ráno se všema 4 ven-mé dvojce se teda vůůůbec nechtělo,šli jsme už za tepla,bož co budu dělat v létě s Dafčou….:-(
zas trochu ven chodit musí,nebo se nevykadí…
tak kousek k lípě a zpět,
psům rodičů jsem hodila do trávy pamlsky za bránou a s mou dvojkou jsem šla kousek od domu do stínu cvičit-a to se zase chtělo!:-D
s Žerykem hooodně cviky na protažení-takže obíhačky kolem noh,kroky,otočky,panáčky,packy,poklony,a sedni vstan,a couvání,a s Dafi kromě poklony -to ji kdoví proč neučím…tak to stejný+obraty u nohy a mezi+sedni/lehni mezi nohama-mezitím si hrát s Žerykem-konečně spokojení a napapaní pejsci šli dom:-))
a já do vany,
a zamést/vytřít+prach,
včera pořádně všechno vysát všude vysát i pelíšky,kolem klece,na okech…
prostě jednou týdně vzít i hřebíčky za obrazama vysavačem:-D
-PetraK-my nemáme chlupy s těch čoklíku-ale borčus co natahají na nohách,když se po vycházce hned nepřečísnou-letecky kartáčem celej pes-což dělám stejně jen já..
a kombinace chlupatý nohy knírače a suchá hlína na polnačce+mokrá tráva na zahradě+zbytky posekané trávy je maskr-to si prostě nalepí na nohy a donese dom..
a nemusí chodit ani exttra ven,stačí projít zahradou…
+ do toho peří s andulek kolem oken,klece,a na pelíšcích pod oknem…
do toho -co se natahá s terasy-kde-dyt sem byl/a jen na terase…
-bych mohla furt jen stříhat srst na tlapkách at toho bordelu není tolik,roste jim to rychlej než trávník…
musím k Mudr-pobolívá mě ucho…
v noci,xxkrát převlíkání to pocení je fakt zážitek..-((
Thielli-máš pravdu s tím vymýšlením-zrovna tenhle kolega furt lže jak když tiskne….
možná mu něco mohla říct ta nová,co jsem ji zaučovala…třeba..ale ta tam byla ve čtvrtek 2 den…tak jestli se jí to zdálo z mé strany že psychařím-tak ano-protože jsem měla nervy,aby jsme stíhaly všechno+něco navíc,když jsme 2…chci ji vidět,jak to bude stíhat ona sama…
jinak-nepřipadám si nijak fotogenická…
jen prostě dávám fotky občas kde jsem i já…
ale,že bych se někdy vyfotila zblízka nějak jen portért a pak to někam hodila:-D-tak to fakt jako ne… většinou se snažím at mě není vidět moc xicht-takže z boku hlavu,nebo zdálky….
ostříhala jsem si nechty jen s řetízkem a náramkem 62kg…
Čajíku-přeju krásný výlet do Holandska,škoda,že nevyšel ten včerejšek….:-(
jinak k Ferince-jak poznáš u chlupatýho psa,že je studenej??-jako tlapičky,bříško?