Odpověď na: Kecací jaro 2024

Fóra Ostatní Kecací jaro 2024 Odpověď na: Kecací jaro 2024

MirkaD

děvčata-děkuju z podporu!!!

dnes první volný den za mnou…
    v noci jsem šla do vany..asi o půl druhé…ráno jsme vstaly v sedm,po snídani jsme jely ze psama nad Vyškov-tam jsme se s něma prošli-mezi polama po asfaltce-s kopce,doleva a zpět takové elko,velmi,velmi rychlou chůzí-psi se proběhli,vyvenčily a jely jsme do Vyškova-zverimex,pak potraviny a já si koupila v obuvi pantofle na klínku s plnou špičkou,a jely jsme dom…
    na vycházce jsem na začátku vysvětlovala Dafi,že ke mě!
    znamená přijít a ne čučet…
    kdysi mi tam zdrhla za Martinem,když šel k autu,a za živýho boha nechtěla přijít valila za ním a já jen řvala ke mě,ke mě kemě,ke měěěěěě,
    takže nic,dnes si Martin odběhl odskočit,ona za ním,já ke mě-ona nic-stojí,tak to zopakuju-tak nic,
    tak hodím vodítko,nic
    jdu si proni a hodím ju za postroj před sebe na cestu,a na vodítko a sedni/lehni-xxxkrát po sobě,pak obraty a chůzi u nohy,pak ju bez pochvaly,pamlsku pouštím,pokraččujem ve vycházce,a jak se vracíme zpět,tak říkám Martinovi-odpoj se rovně já jdu navrch k autu,a psům jsem řekla jen zpět,když šli za ním a pak ke mě-a valily,tak dostali pamlsky,pochvalu velkou,pak valily za Martinem a zpět pak za mnou…
    ve Vyškově se chudinka Dafinka moc moc moc bála plastové ovečky u obchodu se sýrama…:-D vrčela na ni a couvala a nechtěla k ní jít….:-O
    odpo jsme dělaly chvílu přenos dřeva,já vyprala druhou pračku,a poseděly jsme do večera s máti na terase-já teda ehmmm pak trochu dřímala….
    večer sklidit prádlo,jít chvilku ze psama pocvičit za bránu a vyvenčit a dom..

Thielli-tak to je obří štěstí s telefonem!!

Petrs01-dobrá protihltací miska:-)