Fóra › Ostatní › Kecací jaro 2024 › Odpověď na: Kecací jaro 2024
tak dnes mezisměna-předtím ven chvilku ze psama,
v práci na hlavní kase,vše bez problémů,
na ranní moje nejmilejší zástupkyně,co byla i včera ráno+vedoucí-s tou taky vše cv pohodě i odpo….
to jak mi včera říkal kolega,že byly výhrady k mýmu rannímu pečení-že jsem psychařila,lítala sem a tam-a poučoval mě jak mám péct…
tak to si VYMYSLEL!
KOLEGYNĚ SE PTALA ZÁSTUPKYNĚ A TA KE MĚ ŽÁDNÝ VÝHRADY NEMĚLA,
I MĚ ŘÍKALA,ŽE SE MNOU NEMĚLA ŽÁDNÝ PROBLÉM VČERA,TAKŽE KOLEGA SI TO PROSTĚ VYMYSLEL!!!-TO NEPOCHOPÉM…
ABY MĚ MOHL SEKÝROVAT,NEBO NEVÍM….:-o,:/
večer jsem nakoupila a dojela dom
na terase máti s Martinem řešily kolik se koupí slepic,kam si Martin co nasadí-petržel a tak-zase to nasadí,pak se o to nebude starat….známe…
řekla jsem,že Žerykovi dávám ten alavis calming proti stresu-tak na mě oba zíraly,že su napalicu a at mu to nedávám…
úplně jsem je konsternovala,jak kdybych mu pichala heroin,
už nevím kde mě to depátá víc…
včera odpo jsem 400krát řekla Martinovi řekla,at nehází Žerykovi…..
šla jsem s něma večer ke křížku,a zpět,trochu jsme si hrály,
dnes jsem s nimi šla kousek k lípě,chvíli jsme blbli,
u večeře jsem poslouchala od máti i Martina,jak mají psi strašnej hlad,když celej den nejedli,celou dobu kecy…-jasně,máti řekne-dělej si co chceš,já bych mu to nedávala,ale je to tvá věc,ale mě vadí už jakýkoliv názory na starání se o ně….
jako chudáci hladní psi,a Žeryk je těchto granulí přejezenej,koupil jsem mu jiný at má chudák změnu a chudák je stejně nejedl….
ještě mu Martin koupil nějaký pamlsky kuřecí na klouby,tak zas musím hlídat,at to nedostane Dafina,která nemůže kuřecí…
tvl,se nedivím,že su blázen..
v práci protivná zástupkyně a kolega co si vymýšlí…doma se furt litují pejsci…. a vyhazují se peníze za …..,
no nic,ještě dám Dafči léky,
a budu si číst,po neděli mě čeká psycholog,psychiatr,a masáže,má dojet tatka…
snad nebude furt pršet….