Fóra › Ostatní › Kecací jaro 2024 › Odpověď na: Kecací jaro 2024
Dennyky
krom toho, že máš supr hřívu, což nevim, ešivá vostatní můžou vidět, když se Ti válí u Kimi na gauči 😀 , tak taky držím palce, aby ta intervence vaše paní pomohla, supr práce. A ta výroční fotka taky supr. Heh,to to letí teda.
edit – a ta čarodějná fotos taky bomba. Já si udělala kokrhel na makovici, pihu na tvář a šla do společnosti 😀
Černej čaj
seš ťululum! Máš taky voko, jen jiný, obě fotíte krásně, tak neblbni, jo? Víš, že Ti to vzkazoval tehdá i Brtnik, kterýmu je jinak šécko jedno 🙂
Aaa Maya pokřtila Penny 🙂 by ti měli dát slavností slevu 😀
Mirko? Mirko?? Ty žiješ??
páč po tomle:
najednou mě něco šimrá ve výstřihu a on to pavouk…:/O…tvl-jekot,jak kdyby to byl vetřelec…
by už vo mě nikdo nikdá neslyšel, bych zkolabovala. Stačil mi ten pavouk včera na zemi v předsíni, musela jsem budit Brtnika a ten chudák pak nemohnul usnout 🙁
Fifi
Snad budou mit hasici co nejmin prace.
u nás dobrý, bylo to v poklidu. U nás nefučelo, bylo celkem příjemně. A vůbec nebudu reagovat na to, cos psala, o jakýmsi vnímání kohosi , protože nehodlám nic zakřikovat a modlím se k psímu bohu Síriovi, aby dal tomu elementálovi aspoň jednu buňku mozkovou, jednu sluchovou a jednu vnímavou 🙂
- Odpověď byla upravena před 1 rokem uživatelem PetraK.