Odpověď na: Kecací jaro 2024

Fóra Ostatní Kecací jaro 2024 Odpověď na: Kecací jaro 2024

MirkaD

tak včera jeden den za mnou-volna!
    tak ráno vycházka ke křížku a zpět,na konci jsem naši nijak dlouhou vycházku chtěla snaživě prodloužit cvičením,ale oba měly mozky na dovolené,tak jsem to po 3 cvicích vzdala,protoýe léky na nervy mám brát večer,ne ráno….:-D
    doma učesat Dafču,umýt očenka,ostříhat hlavičku+náprsenku,
    pak tradičně umýt koupelku/záchod,zamést,vytřít,zalít kvítka,umýt kuchyn,sklidit,vyžehlit prádlo
    +čtení dopoledne dtektivky od Březiny-na konci o vyhnání Nšmců v Sudetech-jako dobrý psycho teda:-(,
    ve 3 odpo jet do města-koupit poslední dárek Lence k narozkám-kovový svácen,a pak na hodku a půl jít si sednout s Aničkou a před tím k ní do knihy,a pak na deci červenýho..
    doma jít na chvilklu ze 3 psama,chvilku na zahradě pocvičit,chvilku posedět u máti a dom
    a číst…
    dnes ráno,po snídani a nádobí,chvilku ze psama,vyvenčit+pocvičit a dom a na mezisměnu-kasa+vybalování-mám strašně stahaný břicho z těch těžkých věcí bolí to jak svina…:-(
    po práci nákup a pak jsem si koupila atarý obraz-krajinku za 200kč-malba-bříza+kostelíček vzadu za zeleným a domky,rybník a modrý nebe a vzadu kopce,měly k tomu ještě podzim/zimu/jaro,a já vzala toto,
    moc se mi líbí
    miluju krajinky,malby,kresby,obrazy co vypadají jak fotky…
    vždycky se na zámcích ráda dívám na obrazy a z obrazů miluju krajinky+zvířata a když vím co tam je-3 čáry a tečka,nebo cáknce mě nezajimají…
    tak jsem to dala na sloup tarasy a máti s Martinem,že na terase by se našlo místo i na ty 3..
    na terase mám diplom,+fotky psů,+fotky vodotrysku,větve s kapkami,obrázek krajinky od malíře…
    -doma-v místnosti jak spíme-nd počítačem 4 obrázky(fotky-přírodu),
    na zdi u kamen obraz od tatky z Egyota-kočku a pyramidy,potmě se to třpytí,a obraz od Denyky,co mě koupila Černejčaj,
    a nad postelama 3obraz vodopádu-pořídil Martin
    vedle mám fotky psů+diplomy+obraz psa-pořídil Martin,na chodbš je fotka psů+obraz Geroška,pastelkama,od učitelky angličtiny mýho bejvalýho…
    -miluju výstavy fotek,obrazů,soch a betlémů…

večer,po pověšení obrázku jsem do sebe hodila obří hrnek čaje,oběd+salát cloleslaw,s máti jsme daly víno na tarase,pověsila mi prádlo,pokecaly jsme,já šla večer ještě chvílu ze psama po dědině a zítra zase púpráce….
    přeju všem hezkou a ještě hezčí středu!!!!

Fifi at se daří s pruhatcem
    Petrs01-souhlasím s tebou…