Odpověď na: Kecací jaro 2024

Fóra Ostatní Kecací jaro 2024 Odpověď na: Kecací jaro 2024

MirkaD

tak 2 odpo za mnou a týden s jedním volným dnem taky za mnou….
    v sobotu vycházka ve Ž.lese s cvičením-obíhaček,+pár cviků k tomu a natáčením videí,pak domácnost-2 pračky a hrrr na odpo
    k obědu domácí pstruh,veka,
    v preáci na odpo od 3 hodin já + kolegyně a moje nejmilejší a nejhodnější zástupkyně
    ráno -půjčená zástupkyně,pak brigádnice pokladní,pak naše pokladní a další půjčená brigádnice,které se u nás nelíbilo….
    -odpo-peklo a hrůza!!
    fronty až někam,nákupy-1200,1700,200,půlka -oplatky,čokoládky po 3,4 kusech,takže furt počítání drovností,do toho velký balení vod,hliny…
    do toho vybalování…
    v 5 odpo jsem myslela,že mě odvezou…:-(
    skončily jsme po deváté ,před osmou nákup za 4000….
    vyřízení,stahaní..
    ta půjčená paní,co se jí u nás nelíbilo..
    ZAVOLALA HOOODNĚ POZDĚ VEČER,ŽE DNES RÁNO NEDOJDE!!!!!!!!!!!!!!:-((((
    tak se shánělo kdo půjde…
    ráno do sedmi jedn hází zeleninu-zástupce,další dělá chladák-maso/jogurty,a další peče+pečivo,
    ideální je mít k tomu pak mezisměnu at se vybalí mražený+palety,
    tak ráno byly 2!!
    slovy 2-zástupkyně + pokladní….
    no prostě božííííí
    já dnes vyřízená,
    spátr jsem šla před půlnoci,vstávala v půl osmé,
    Martin do 3 do rána seděl na terase….
    vyjely jsme v 9 ráno ze psama na vycházku do Kozlan,pak jsem ošmikala Martina,umyla si hlavičku,dala jsem si detektivku od Březiny,a k obědu zase pstruha a na půl jednou do práce….

v práci 2 a zástupkyně moje milovaná hodná
    snažily jsme se ve 2 vybalit do půl 3 co nejvíc palet,já pak šla na hlavní kasu,z ní lítala vybalovat drogerku a doplnovala v mezičase cigarety,večer úklid,
    lidí mín než včera,ale nuda díky vybalování nehrozila,ale ta tam není nikdy,furt se dají doplnovat kasy a tak
    po deváté doma
    Martin uvařil další oběd-kuřecí stroganov,udělal pomazánku,byl ze psama a vysák
    zítra den volna….
    doufám,že váš víkend byl fajn?
    dolítly vlaštovky!!!!