Odpověď na: Kecací jaro 2024

Fóra Ostatní Kecací jaro 2024 Odpověď na: Kecací jaro 2024

MirkaD

tak mám za sebou jednu odpo,jednu mezisměnu..
    ve čtvrtek-vycházka ze psama k rybníčku,tam pár obíhaček,pohrát a kolem knihovny dom
    pak cvičení,domácnost,pěšky do práce,v práci půjčená vedoucí,zaučování nové brigádnice na odpo-byla v práci počtvrtý,ale odpo měla prvně-takže vysvětlovat večerní činnosti a práce,
    milion zákazníků,protože čtvrtek,akce….skončily jsme podeváté,ale vyřízení jak žádost-jedli jsme za pochodu…
    v pátek mezisměna-takže ráno jsem si dala k snídani oběd-zapečený brambory,
    ze psama jsem šla na 20minutek po dědině,a šupky hupky na bus,
    milion lidí,protože pátek,mám oteklou ruku,bolavý záda,natahaná su jak kůn,bolí mě všechny jizvy co mám….
    prostě paráda…
    dojela jsem v půl sedmé-a Martin,že máme jít k máti…
    tak i když byl ze psama odpo chvilku venku a já ráno,+byly xxkrát puštěný-tak jsem s něma stejně šla-a šla bych i bez nich
    protože představa,že z jednoho baráku,přelezu do druhýho,mě zabíjela,musela jsem být chvilku venku a SAMA!
    vylazla jsem z brány a Dafi štěkala na psa co v dálce zahlídla a měla tendence štěkat ještě tak několik metrů….
    prostě se v tu chvíli vvykecávala…
    tak jsem to zala kousek k lípě-Dafi donášela peněženku,klíč a druhou peněženku na mobil,Žeryk si pohrál s kroužek,Dafi oběhla stromy a šlo se dom
    no dom
    já splkla 2 jogurty a šly jsme k máti
    tam se probralo dědictví,
    pak jsme mrkli na Stezku Českem a tolání po Polsku s karavanem,a šly jsme dom

dnes rány vycházka ze psama ve Ždánskem lese kolečko pařezové,
    Dafi si tam dala obíhačky Žeryka,pohrály jsme si a jely jsme dom,
    vyprat jednu pračku,druhou,
    a odpo mě čeká….