Fóra › Ostatní › Kecací jaro 2024 › Odpověď na: Kecací jaro 2024
tak dnes ranní
ráno pečivo+pečení,
pak kasa,pak trošku vybalování a ve 2 pro mě jel Martin
ráno jsem to stihla,i když jsem u toho běhala,rychlost na kase dobrý,prachy nechyběly,nikdo se nehádal,a kolegyně byly fajn…takže vlastně v pohodě směna,ale ten šéf tu prostě chybí-jednak jako kolega,kterej to zas tak mooc nežral,uměl udělat srandu a odlehčit to,ted je to tady jak tichá domácnost…
šla jsem si do Kiku koupit tlustší gatě do práce
tak mám šedivý sametový tlustší něco jako tepláky,úzkej střih-takže lýtka obtažený,a do látky na stehnech bych se vlezla 2krát….:O
jako nechápu,takže do práce to nebude…
jako mám na doma tím pádem dvoje tlustší gatě-což je dobrý-aspon mám na střídačku-ty druhý jsou takový pltený z lidlu,taky dobrý,
no a do práce zas nic…a to jsem tam tepláky hodila dnes do odpadkáče…
no zala jsem si ještě tričko a v dešti jela dom
doma jsem šla v dešti chvilku ze psama,at se vyvenčí-protože od rána nebyly,a na dvůr by nevylezly…
pak nechutnej oběd-meníčko-rýže,hovězí maso a omáčka,s buřtama-hamburská pečeně-rýži s masem dostal Žeryk k večeři…
fazolová polívka taky blééé…
Martin dopo vyřizoval věci s máti a celý odpo leží-bolí ho záda….:-(
já jsem šla večer ze psama,před sedmou,
Dafi příjemně překvapila!
jak byly dnes furt zavřený a ležely a chrněly,tak jsme šly do dědiny,a
a pak na asfaltovou zátočinu k zahradám,kde se Dafinka tahala o ten modrý měký kruh,co jsem pořídila v BK,je to měký a lehký,velikost dezertního talířku,tak proto běhala a tahala se,a Žeryk se pak ahal o míček na šnůře a pak jsem se tahala na jedné straně Dafi s kroužkem,a na druhé straně Žeryk s míčkem,tak jsme se vyblbli,udělaly 2 cviky mezitím,a pak jsem viděla jak se naším směrem blíží úhlavní nepřítel Dafi se staforrtkou,
tak jsem je rychle zavolala,připla na vodítko a mizla k zahradám
až ti 2 zrzaví kámoši přšli jinam,vrátila jsem se zpět a vratama dom
pejsci si užily oba vycházku i já,bylo to fajn,je zázrak vidět hrát si Dafču,ne něco nosit,že dostane povel a poslouchá,ale fakt si hrát!
-Fifi-aha s tím osvalením jsem to neviděla,
tak to jjo,tak Dafi si myslím,že je prostě osvalená,vepředu,už jen tím,jak furt běhá a skáče na pařezy,a furt leze na ty pařezy i dost krkolomný,že tam za tapky občas visí,a šplhá tam,jak kdyby trosečník na lod:-D
-co Pruhatec,co mu psát deníček?
Thielli-seš šikulka vodní a já se moc těším na podrobný report z tábora!!!
Denny-tak fajn,že do toho pár lidí půjde s vámi!!!