Odpověď na: Kecací jaro 2024

Fóra Ostatní Kecací jaro 2024 Odpověď na: Kecací jaro 2024

Denny

Dobré ráno,
    snad ho budete mít aspoň vy…
    Chvíle radosti, že už se blížíme k cíli, je převýšena obavami…
    Včera nám přivezli skříň a já byla svědkem násilí na seniorovi, jak psychického tak i fyzického.

Slyšela jsem nejdřív řvaní a nadávky, musela jsem pak ven, páč přivezli skříň, přišel Roman, že slyšel paní ať prosí syna, ať jí nebije…
    Pak prý padla rána, ale to mi řekla až sousedka později, protože ten magor syn co jí udeřil, šel naproti nám k sousedce aby jim šla naštelovat televizi
    Asi si řeknete, že jsem blbá, že jsem měla hned volat policajty.
    Já si ale nejdřv vyslechla sousedku, která mi pak odvyprávěla že je to tam docela běžné.
    Já o tomhle nevím, páč jak jsme o dvě patra výš tak tam to není slyšet a když jsme dole tak se nic neděje.
    Ten zmrd se tam nastěhoval v době, kdy jsme šli bydlet nahoru.
    Problém je v tom, že jsou v celým baráku většinou senioři a mají strach něco nahlásit.
    Magor chlastá, několikrát ho našli ožralýho jak se válí po vsi. Pořídil si vlčáka, kterého vždy někde uváže když chlastá.
    Minule prý takhle ležel ožralej s nějakým velkým nožem.
    Žere prášky, máš má epilepsii a nevím co ještě.
    Problém je v tom, že když nebyl doma, chtěla sousedka staré paní pomoct, ale ona řekla, že vše popře.
    No to nám moc nepomůže, ale říkám si že se něco udělat prostě musí.
    Třeba až jeho zas odvezou řešit to přes nějakýho psychologa, já nevím.
    Paní má ještě syna, ale to je blb podobného ražení (bydlí kousek) ale máma ho nezajímá.
    Pak má ještě dceru někde v Praze tu sem tady už dlouho neviděla, ale ta je „normální“ pokusím se sehnat na ní kontakt.
    Jinak je to ta paní co jsme jí pomáhali s tím mrtvý NO, kterého si k ní povedený zmrd dal a umřel jí v bytě.
    O šíleném smradu co se šíří chodbou ani nemluvím….

Takže jsem volala místostarostovi, bývalému policajtovi a sjednala si na dnes schůzku. Uvidím co se dá dělat zkusím se podívat na Pomáháme seniorům-domácí nebezpečí…