Fóra › Ostatní › Kecací jaro 2024 › Odpověď na: Kecací jaro 2024
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Ziminka co? jsem pokorně přikryla – bohužel nemám bílou – netkanou textilií svoje čtyři pórky, čínský zéli mangolda, cvíbl a ředkvičky. Otázka je, co z nich bude, protože odkrýt jsem to před odjezdem do prasé nemohla, protože furt mrzlo, tak jsou dneska a zítra taky , v bunkru. Jeho vybudování mi včera zdatně hatil ten pruhatej idiot na kterýho už jsem posléze křičela přes půl vesnice a jemu to bylo jedno. 😀 Degénovi jednomu, tak uvídíme, co přežije.
Hlavně, aby ořech moc nepomrznul, mrzlo i ve výšce.
Maya
znáš ten fígl s klíčkem pro případ, že Tě baterka vypeče?
černej čaj a Maya
ste se holky viděly? To je paráda, já na vás shodou okolností vzpomínala v sobotu, když jsem viděla lapinu u zahradnictví. A pravda je, že pro Ferinku je tohle vlastně ideální dovolenkový počásko!! No jo!
černej čaj
A hadejte co jsem denska videla… podruhe v zivote… orla:D a podruhe vzivote orchidej tenktokrat vstava
týýý jo, t oje krása, krása, krása ten orel! Já viděla jednou, ale tak vysoko, že to bylo na prt.
Se přiznám, že mi Laufer vždycky přišel slizskej 😀 a když jsem se pak dozvěděla o tý jeho supr písni proti Štvavý Svobodný Evropě, 😀 měl to hošik sečtený 😀
Zlatkooo ty máš fakt krásný ty saláty prostě, já mám cípáka už jen jednoho, a už na to asi peču. Dva zdechlý úplně a jeden se potácí mezi životem a smrtí 😀
Žádáme dvanáct měsíčků,aby laskavě přestali chlastat,a dohodli se,kde kdo sedí.,
😀 no ale momentálně sedí duben dobře, to právě před tím mu zasednul židli červen 😀
Kimi, tak doufám, že se Goli s novou medikací smíří 🙂
Kuskus – no a prosím, dáš o sobě čas od času vědět? Jen abychom věděly.
Thielli
přeju ať si obě užijete kurz!
nebývali oni v Tuchovicích?
joj, to nevím, ale jasný, prostě takováhle zmzrlina je kalorická ne jedna, ale deset bomb, takže jsem si ji vždy dávala jen slavnostně.
No a počkej, jakou krásu mám na tenhle pátek!
Alespoň dírou v plotě…. ☺️
a já to vidííím já to vidííím! 😀
Fifi
Mam a nedam, nic neposilam
jo takhle, má to pochopila, žes zavalená vajcama a nevíš si rady. Tak že jsem momentálně marketingová ředitelka přes vajce, během půl minuty jsem jich prodala padesát :D, resp. šedesát vlastně.
Míla
Jinak jsem taky děsně unavená, dílem asi z Myšky.
Mílo – dopřej si to, že jsi unavená, dělej to, co chceš, zalez pod deku, čti, spi, koukej na bednu, cokoliv.