Fóra › Ostatní › Kecací jaro 2024 › Odpověď na: Kecací jaro 2024
V blízké obci Líšnice máme kořeny po tátovi spoustu generací zpět, mám tam vzdálené příbuzenstvo a pár přátel, takže tam jezdím na akce. Pořádá se tam léta (s covid pauzou) pochod Líšnický puchýř. Když jsem ještě byla čiperka, chodila jsem delší trasy, i jiné pochody – až 20 km, později tady tzv. kočárkovou, asi 4 km, loni a letos vzhledem k neduhům, jsem se byla podívat jen v cíli a dát si tam nějakou místními vyrobenou ňamku. Letos se vzhledem k počasí sedělo v párty stanech, natrefila jsem švagrovstvo, tak jsme poseděli, pokecali, bylo příjemně, vysvitlo slunko.🌤 Pak jsem jela do obce po mamce zapálit svíčku na hrobě dědy a babičky – tam vánice z drobných sněhových krupek.🌨🌨 Poté jsem se vydala za vydatného deště do Žamberka, do cíle Šmídlrallye shlédnout program v cíli – country tance, kluky na jednokolkách, taky se tam prezentovali hasiči a vodní záchranná služba. Já jsem si sice vzala do rezervy mikinu, ale nechala jsem ji v autě, které jsem musela zaparkovat kousek dál. Tahle chyba se mi vymstila, byla mi docela zima, tak jsem si dala horký čaj a výbornou tartaletku a za chvíli jsme s Golim spěchali zpět k autu. Celkově to byl prima den.🚘🚒