Odpověď na: Kecací jaro 2024

Fóra Ostatní Kecací jaro 2024 Odpověď na: Kecací jaro 2024

Thielli

Raven
    …no jsem byla dojatá, jsem si představovala, jak jede káně v krabici do nemocnice.

čajík
    při popisu tvých a mužových zavazadel mě samozřejmě nemohlo napadnout nic jiného než začátek filmu Svatební cesta do Jiljí.

PetraK
    ta zmrzlina…. nebývali oni v Tuchovicích? nebo se možná nepamatuji. Pamatuji se ale určitě, že tam byla skvělá zmrzlinárna, jenže pak jsem tam jednou byla a oni měli v létě pootevřeno a bylo vidět do provozovny… a tam byly…. DVĚ OBŘÍ PALETY CUKRU KRUPICE… úplně se mi udělaly mžitky z toho , kolik takový jeden kopeček pojme cukru….

A ta fotka na páteční zamávání je tedy kráásná…

Kuskusi,
    přeji, ať srdíčko zase nabere rytmus jako podle metronomu! Opatruj se, opatruj se!
    No tvoje psaní o bratrovi? To je tak radostné číst, že se někdo udobřil, to je dost vzácné čtení… většinou se to čte obráceně 🙁

Zlatko,
    děkuji za dvanáct měsíčků! Sípala jsem smíchy!

Fifi,
    upřímně?
    Závidím ti padesát domácích vajec v lednici…
    mmchd. je možné, že se někdy v létě vyskytnu okolo Hradce. Pokud se ohlásím dostatečně předem, budu si moci pohladit princeznu Růženku a Pruhované štěstí? Alespoň dírou v plotě…. ☺️

Mávám všem upovídaným i mlčenlivějším a přeji ať překlepete víkend, aniž by vám něco namrzlo či uletělo.