Fóra › Ostatní › Kecací jaro 2024 › Odpověď na: Kecací jaro 2024
Raven
…no jsem byla dojatá, jsem si představovala, jak jede káně v krabici do nemocnice.
čajík
při popisu tvých a mužových zavazadel mě samozřejmě nemohlo napadnout nic jiného než začátek filmu Svatební cesta do Jiljí.
PetraK
ta zmrzlina…. nebývali oni v Tuchovicích? nebo se možná nepamatuji. Pamatuji se ale určitě, že tam byla skvělá zmrzlinárna, jenže pak jsem tam jednou byla a oni měli v létě pootevřeno a bylo vidět do provozovny… a tam byly…. DVĚ OBŘÍ PALETY CUKRU KRUPICE… úplně se mi udělaly mžitky z toho , kolik takový jeden kopeček pojme cukru….
A ta fotka na páteční zamávání je tedy kráásná…
Kuskusi,
přeji, ať srdíčko zase nabere rytmus jako podle metronomu! Opatruj se, opatruj se!
No tvoje psaní o bratrovi? To je tak radostné číst, že se někdo udobřil, to je dost vzácné čtení… většinou se to čte obráceně 🙁
Zlatko,
děkuji za dvanáct měsíčků! Sípala jsem smíchy!
Fifi,
upřímně?
Závidím ti padesát domácích vajec v lednici…
mmchd. je možné, že se někdy v létě vyskytnu okolo Hradce. Pokud se ohlásím dostatečně předem, budu si moci pohladit princeznu Růženku a Pruhované štěstí? Alespoň dírou v plotě…. ☺️
Mávám všem upovídaným i mlčenlivějším a přeji ať překlepete víkend, aniž by vám něco namrzlo či uletělo.