Fóra › Ostatní › Kecací jaro 2024 › Odpověď na: Kecací jaro 2024
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Fčéra bylo tak krásně, tak krásně – já bysem sem dala fotku nějakou, ale von mi se kousnul telefén, tak musíte počkat až to sepíšu, protože todle venčení bych ráda sepsala, bylo to skvělý. Snad to nezapomenu 😀
A taky jsem udělala tak ale báječný smaženky, ou jééé! A nerozbila sem fčéra Grátusa, heč! A to sem dělala 2x na něm. nejdřív ty smaženky – resp. těsto a pak těsto na nůdle pro pani nakladatelku a dodavatelku vajec . A nerozbila sem ho heč, heč, heč. Sem rozumná žena 😀 😀 😀 😀 😀
Kimi to nevím, nevím jak to vědí a ………ráda bych to věděla, prostě ale moudrá příroda už mluví jen se zvířaty, s náma ne, protože jsme jelita. Takže jim to řekne – stejně jako Dorotka od Fifi věděla, že jí udělá dobře, pást se na svízeli, která je hodně protizánětlivá, když měla zánět dělohy. Oni ty informace mají, my už ne, protože jsme je poztráceli
černej čaj
vzhledem k počasí bych si vzala všechno, co mám doma a ještě si půjčila od sousedů 😀
černý čaj má rádo zmrzlinu, že jo? Že jo? Tak by se mělo, když bude u dědečka, stavit třeba tadyklenc:
http://zmrzlina-2ad.cz/ice-cream/
tam stojí za hřích úplně každá.