Fóra › Ostatní › Kecací jaro 2024 › Odpověď na: Kecací jaro 2024
venku je zima…
včera odpo-nová holka na mezisměně-3den,tak je pomalá,a každej to hned vidí černě-že je hrozná,nejde jí to a tak-celý roky mě s tímhle prostě štvou,mega moc!!!!
byla jsem na 3-takže vybalování/kasa,pak 2 a úklid,před desátou jsme skončily,je nás málo + 2 neschopenky-chladařka a zástupkyně…
dnes jsem dopřála psům vycházku podle jejich gusta-akorát na to,že su před odpo,kde budu lítat+pěšky tam je to na h….
se snažím před prací o ne moc dlouhý vycházky,ale dlouho jsem nebyla s Pavlou a s basendžíkem,
takžééé o půl sedmé vstát,vylézt na 20 minut s Dafčou,do našeho parčíku kousek od baráku-parčík-naproti silnici hlavní,do téčka-15*18 kroků-2 lavky,odpadkáč,okolo okrasný keře,kvítka,je to pidi,ale na někilk metrů chůze u nohy,obraty,xxx krát aporty-kde na střídačku k levé/pravé noze,odložení ve stoje,v leže,sedni,lehni mezi nohama,u nohy a nošení klíče s plyšáčkem to bohatě stačí,jsou tam dlaždice,to mám na cvičení ráda-vidím hezky jak se pes posunuje/neposunuje,a Dafi má v té kose nohy v suchu,
takže jsme si daly ranní intenzivní cvičení-bavilo nás to OBĚ!
pak na vycházku s Žerykem a Pavlou-kolem lípy,hájenky,ke cvičáku-tam trénovat chůzi v kruhu+ukazování Kitových zubů,tak Žeryk chodil v kruhu u levé/pravé nohy,Kito potrénoval na výstavu a dědinou se šlo dom…
ted teda musím odpočívat,jen udělám prádlo,nádobí,brambory…
a pak odpo….
Raven-si šikovná a hodná,že jsi zachránila kánátko!
Čajíku-přeji fajn počasí na dovču-oblečení narvi vco můžeš,když jedete autem,Feri si to užije!
Martin dal névý zářivkový světlo do kuchyně-zase xxx možností..
a do ložnice…
žárovku v lampičce s cvakacím vypínačem-zapni/vypni mám já z PENNY ZA 200KČ-A SU ŠČASTNÁÁÁÁÁÁÁ-mám to na sedačce v obývýku…