Fóra › Ostatní › Kecací jaro 2024 › Odpověď na: Kecací jaro 2024
Brypodvecir vespolek,
borec tu byl dneska predelavat a vylepsovat postaveni meteostanice. Bejt tu este Troldik, tak ma besy a bubaky, vysokooo nad strechou se otaci vrtulky na tyci. Pepin ani Ruzice bubaky nemaj, pruhy jen premejsli, jak se k ty novy zajimavy vecicce probojovat. Este, ze jsem tu mela roli kraliciho pletiva, tak je to ohrazeny komplet, snad bude statut “no pasaran” zachovan.
Dneska mi dorazil novej stan. 🙂 Jsem se rozhodla, ze po 23 letech je puvodni Jurek uz out (teda on je fajn, zustane jako hodne nahradni, ale zacaly mu protejkat svy, podlazka v loznici uz vlastne neexistuje), tak jsem si z usyslenych narozeninovych penez udelala radustku. Opet Jurek, stejnej typ tunelovyho stanu, je to drzak a kvalita, snad to v lete nesejme hned prvni bourka. 😀
Petrs drzim palce, at se zirafka i jeji obsah najde! Za obraz se slunecnici ses divala?
Dennyky
Pekne se bytecek rysuje, hezky to vypada. 🙂
Cernej caj
Kdy vlastne frcite na dovcu, ted o vikendu?
Thielli
Kolegyně z práce kdysi položila telefon na střechu auta. Pak ho “ztratila” a už ho obrečela,
Ja takhle odlozila na strechu klice. Hooodne velkej svazek klicu. Za vesnici neco cinklo o asfalt, docvaklo mi to asi po 100 m. Bych mela po hehe, klice od branky, baraku, prace… 😀
Zlatko
Mnam, zmrzka. Jsem si dala prvni letosni, jak byly onehda ty sileny vikendovy tropy.