Fóra › Ostatní › Kecací jaro 2024 › Odpověď na: Kecací jaro 2024
tak v sobotu ranní-protivná zástupkyně,chladařka,-ty 2 si notovaly,nová brigádnice,co tam byla potřetí,byla pak na hlavní kase a já seděla za ní,
tak společně s brigádnicí napéct+pečivo+vyházet dopek s termáků-honila jsem se,zase se třeba chleba v akci musel hhledat v tarmácích,pak nachystat,napéct,
to hledání něčeho někde děsně zdržuje,
půl palety závinů/koláčků/toustáků-prostě něčeho v akci,tím pádem je toho fakt hodně,jmenovitě toustáky jsou v té bedně těžký jak hrom,je to po 15 bedýnkách a u všeho se kontrolují datumy,takže dolů,do ruky prohlídnout a na další palet,takže furt nahoru-dolů-pak letět do skladu,k peci,obchod,
no je to vždy nestíhačka,a tím zakláněním navrch mě vždycky bolí strašně krční páteř,u mezisměn,nebo odpoledních,kde nedělám dlouho pečivo,takže pohyby dost nnavrch.zaklonit hlavu,a pak dolů a zas,tak to nemívám tak hrozný..
no tak jsme to sice dělaly 2,
ale slečna potřetí,že takže jí člověk nemůže říct-hele vyházej chleby,napeč bagety,nachystej 6 druhů donutů,koblížky,obstarej peč,napřed sladký,pak slaný,a já du házet pečivo…
ne,ze začátku chodila se mnou,a dělaly jsme obě-ona doplnovala donuty,já zas běco,pak jsme zase společně něco,pak už jsem j teda nechala u pece a lítala u pečiva,ale,-dělaly jsme obě,nebylo to,že by nová slečna koukala,ale člověk jí to musí ukazovat,vysvětlovat….
no prostě je to jiný,než když jsme 2 kolegové-a jedn dělá to a druhý to,
takže když mi zástupkyně,řekla,že to pečivo mělo být lepší,když jsme 2!
tak se mi chtělo brčet…:-(
nic proti nové slečně,ta byla šikovná
pak lítání z kasy na mražení,
poslouchání blbých keců,že máme furt storna-jak su vynervovaná tak dělám chyby…
jestli si myslím,že se ti zástupci tam válí???,že musí chystat dopek,zeleninu,objednávky,
ne ty vole,jsem jí řekla,že su tam 10rok,že vím,že se tam neválí…
no,směna na h…
bože zlatej šéf!!!
nebo jedna moje milovaná zástupkyně co mívá na odpo-ta sem tam uělá foreček,jinak nemluví,dělá si svoje,my taky,a pohoda
sama kdysi říkala,že ví,že když mě ona!nebude strsovat,že se mnou problémy nejsou!!
když po mě kdákají za den2 lidi tak dělám chyby,a je to začarovaný kruh…:-(
no po půl druhé přijel Martin,šli jsme ještě nakoupit,
s máti a dom
doma jsem seděla na terase do večera,pak jsme s máti cvičily cviky na záda,
nějakou novou sestavu,kde bylo hodně zaklánění nahoru a dolů,10minut..
máti,že nějakej chlap,ten co tu sestavu vymyslel-om se nějak menuje-kmčunkovo cvičení,nebo co,
takže měl strašný problémy ze zádama,cvičil 10 MINUT DENNĚ A BYL ZA PŮL RKU ZDRAVEJ!!!
bože já už mám na tyhle reči takovou alergii!!!
ale strašnou alergii!!!
fakt,
cvičím několikrát týdně-3krát,nebo aspon 2krát,cvičím 10 minu,ale častěj 20-30 minut,podle toho kolik cvků,
denně jím ovoce,denně si dávám hořčík,jogurty,vyhýbám se smaženýmu,snažím se jíst trošku zdravě,a kdybyh ted nejedla občas brambůrky,
čokoládu jím 4 kousky za den,tak si myslím,že nejím jak úplný hovado..
prostě mám denně v jídelníčku-ovoce/zeleninu,jogurty,šunku,sýry,
mám vycházky-denně
cvičím
nepiju nějaký sladko hnusy,občas colu,nebo džus,ten ředím,jinak magnézku…,
prostě se snažím tak nějak jíst/pít/hýbat se zdravě,
a kecy,jak někdo díky 10minutám cvičení denně byl pak zdravej…
no jo no….tak jo no…..
večer jsem šla se 3 psama ven,kousek ke křížku a pak dolů mezi pole,
mrzutá nálada mě moc ten den neopouštěla,….
Martin udělal k obědu roštěnou,celkem vůbec bez koření a tak jako vodově-taková dietní…
v neděli-ranní,já+chladařka+zástupkyně
naházet pečivo+napéct,-chladařka mě dokonce nabídla,jestli nechci naházet rohlíky!!!
tak jsem řžekla,že ji nechci zdržovat…
nějak jsem to stihla…
zástupkyně byla jiná,tak to šlo-prý-já tě nechci stresovat-já-no to už su…
protože-nemám upečený řemeslný chleba
no tak honem,tak ho najdi,upeč..
no a xxx milion těkých bedn a čas letííííí
no pak hlavní kasa,pak 2 kasa,do dvou vybalovat a dom
celkem to bylo vše v pohodě-klidná směna,takže dobrý,akorát záda ne dobrý:-((
xxl týden znamená velký balení….
odpo dojel Mrtim
stihl doma udělat moře práce-sekanou,br.kaši k roštěné,vysát,zamést,nádobí,jít ze psama+odpo sekal dvůr,
ale rafli se s máti kvůli sekačce,pak kvůli úklidu v šopě..
já ležela odpo na terase,kromě praní jsem o víkendu nedlala nic…
k večer jsem šla bhvilku se 3 psama a šly jsme dom,
ze psama všema 3 jsem teda cvičila trošku
doma jsme se mrkli na Colmba,
oak ještě na jakejsi psychotriler-Výkupné a šly jsme hají…
dnes ránp smska,jestli půjdu ven s Pavlo,ale nakonec po domlouvání jo kdy,v kolik,jsme nešli,ona musela s Kitem hned,
já šla s Žeryk k fotbalovýmu hříšti-kousek od domu smr cvičák,kde jsem udělala chůzi u levé pravé nohy a šla jsem dom pro Dafču,s oběma jsem šla k zahradám,kde jsem chvilku cvičila chůze-u nohy levé/pravé a novinku-cvik mezi-domeček a mezi nohama-sedni/lehni a ke mě a zase mezi a sedni/lehni a vstan a ke mě..
cviky na 2 vteřiny,kdy se hejbe jen pes,ale tím,že to byla nezvyklá kombinace,ak jí to hlavičku zavařilo:-)
no a šjsme doma,čeká mě odpo…..
PetraK-s řemeslníkama,teda horor,by mě piclo…
ale seš dobrá,že takhle makáš….obdivujimnecháopu…
Čajíku-bezva,že to vyšlo ze štěnátkem!!!
Odetta-odvrácená strana pejskařiny-pes ve sračkách :-D,s tím noví majitelé moc nepočítají 😀
to se moc nikde nepíše,varování v návodu na použití psa:-)