Fóra › Ostatní › Kecací jaro 2024 › Odpověď na: Kecací jaro 2024
PetraK
Však jo – dopředu se stresovat nemá smysl. A brát antibiotika po každém klíštěti tady ne. Ale pokud se objeví něco nestandartního – třeba ten flek (i když není zrovna učebnicově typický), stojí za to to určitě zvážit a poradit se třeba s MUDr…
Vajíčka jsou normálně klasicky uvařená natvrdo a „opentlená“ – připravená pro koledníky.. Jednoduché, rychlé a líbilo se mi to..
Sindibádice tak nějak pořád stejně, venku je vidět, že na ní vlezlo jaro, mozková buňka dost často pokulhává více než v poslední době.. Ale tak pokračuju podle svého motta: „Nikdy se nevzdávej…“ 😉 Doma je to zlatíčko, přidávám foto z minulého pátku- hlídala jsem nemocnou vnučku, tak se z ní stal na chvíli canisterapeutickej pes – podotýkám, že dobrovolně, nasáčkovala se k Haničce sama…
Lékářská věda mě s..e čím dál tím víc, je neuvěřitelný co dokážou zpackat a jak podávat pacientům informace. Nicméně jsme ve stavu, kdy proběhlo CT s kontrastní látkou a čekáme na kontrolu příští týden – to už by to snad pan doktor měl mít i s popisem. Moc děkujeme za držení palců všem 🥰
- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 1 měsícem uživatelem EvaC.