Fóra › Ostatní › Kecací jaro 2024 › Odpověď na: Kecací jaro 2024
EvaC
že to co pes ( zvíře) dělá a pro nás je nepřijatelné nebo se nám nelíbí, “JE JENOM CHOVÁNÍ” – že by si to člověk neměl brát osobně
Ano, tato teorie je mi velmi blizka a snazim se ji v sobe i v hluboky krizi vydrapnout. A dumat, jak chovani Pepina menit, korigovat, vnukavam mu myslenku na spolupraci s clovevek jiz 4 mesice. Nebudu psat, ze se neco dari, bo by se to dozajista zase poealo. 🙂
Ve zkratce jen napisu, ze pruhatec Pé potrebuje taky draba, bachare, zaroven velmi jemnou osobu. Tohle ano, tohle ne a misto toho totok. Pri jeho drivu – joooo, to je to slovo, cokl s neskutecnym drive na cokoliv, psychous, on se excituje jak cholerik a dlouhej utlum – je tezky najit neco, co ho zklidni, aby vubec cloveka vnimal.
Thielli
černá se rozběhla za kosákem – v místě, kde chodívá jedna fena z černé listiny – hnědá vystřelila na stopovačce tak, že mi málem utrhla ruku.
To je asi normal chovani? Leti jedna, nasledne leti druha, pak panicka po hube. Nemuselo to mit nic spolecnyho s lokalitou, vyjimecne? Cerna rulez. Bych vcera letela taky po tlame, ale Ruzice ma skvely privolani a otoci to na pate. Rozkutaleli se oba na polnacce do trysku, jen si tak letiiime. Jsem vcas vytahla ruku ze snury od pana pruhatyho, tak dva metry a sla bych k zemi.
- Odpověď byla upravena před 5 měsíci uživatelem Fifi.