Fóra › Ostatní › Kecací jaro 2024 › Odpověď na: Kecací jaro 2024
VELKÝ HNĚDÝ PUDL HLEDÁ DOMOV ❗
Vím, že po všem, co jsem tu napsala o velkém hnědém pudlovi, bude někdo těžko takové zvíře chtít, ale kdybyste náhodou…
Napadá druhého doma a zhoršuje se to. Majitelé jsou ještě marnější než já, a dovoluji si říct, že výrazně – protože situaci evidentně neřeší tak, jak by se mělo (pokud vůbec) a pak v zoufalství psa nabízejí na bazaru. Na druhou stranu ho milují a nechtějí ho dát „jen tak někomu“ nebo do útulku.
S pánem jsem asi před půl rokem mluvila (jen jsem se na inzerát ozvala pro zajímavost, zda nemají psa ze stejného spojení jako já hnědou.), slíbil, že zůstaneme v kontaktu a že s ním budu sdílet své úspěchy a neúspěchy, aby měli nějaké další vodítko… mluvili jsme spolu snad půl hodiny, byli u toho s manželkou na hlasitém odposlechu. Nicméně pán se už neozval ani na mé opakované pobídky.
A včera v noci sms se zoufalou prosbou, jak už nezvládají a že hledají zase nového pána. Pes je prý zlatý a poslušný, když je sám. Na jejich druhého velkého pudla (staršího) útočí. Odkázala jsem pána na spolek Pudl v nouzi. Už ani nepoděkoval. Čert vem pána… ale ten pes… znáte to, no.