Fóra › Ostatní › Kecací jaro 2024 › Odpověď na: Kecací jaro 2024
Fifi
Pepin koupání nerad? Jestli potřebuješ vytvořit pozitivní asociaci, doporučuju Lickimat UFO. Drží to jak přibitý, Gremlin chodí pravidelně kontrolovat sprcháč, jestli tam není něco dobrýho. 🤣 Nemusela jsem ho díky tomu nic učit.
Počítač je definitivně kaput, v minulosti se měnily různé součástky, ale tentokrát už je to doopravdy, musela jsem si koupit jiný kousek. Ještě musím pár věcí dořešit, ale základní instalaci mám hotovou, takže hurá.
Černej čaj
Pobavilas mě – a přišla tomu Ferinka na chuť? Nebo to jen odzkoušela a nelíbilo? 😅 Vymývat hnusy z takové srsti, to by mě švihlo už definitivně.
Nejhorší je dojít s ním vůbec domů, aniž by člověka cestou opatlal (že je to potupa vynechávám). Schnutí je jeho problém. Vydrbu ho ručníkem a dostane na půl hodiny psí župan (super věc!), a pak je už jen vlhký, a jemu je to – ostatně jako všechno – jedno. Horší je ta logistika kolem koupelny, to je ještě na umytí celého sprcháče, pak vyprat 💩 z obojku, tím pádem vydrbat i umývadlo, pověsit mokré propriety na věšák ven, vytřít podlahu a dávat půl dne pozor, aby někdo neuklouznul, protože tady vůbec neschnou podlahy. Aspoň že mě covid připravil o čich, to je při soužití s tímhle prasetem, pardon psem, evoluční výhoda. 🙈
Moc ti držím palce, ať jsi zdravotně brzy v pořádku. S fyzičkou bych se nebála, jsi zvyklá se hýbat, to si tělo pamatuje a určitě do toho zase brzy naskočíš.🌻