Fóra › Ostatní › Kecací jaro 2024 › Odpověď na: Kecací jaro 2024
Pokud se chcete potěšit cizím neštěstím…
Ve čtvrtek jsem si na plavání nějak blbě hnula s krkem, do rána se to rozleželo a měla jsem problém i nasadit Piksli obojek. S ibalginem zevnitř i zvenčí jsem přetrpěla den a těšila se na večer…
Při návratu z venčení plný sprcháč vody z pračky a poněvadž se pořád vypouštělo, tak rozcvička s kýblama, s touhle pračkou se při násilném přerušení špatně domlouvá. Naše odpady jsou úplně debilní – dřez, k němu výtok z pračky, pak to jde vodorovně pod sprcháčem, přibere umyvadlo a pravým úhlem zatáčí ke stoupačce. S touhle konfigurací vlastně zázrak, že se to ucpe jen jednou za 4 roky. No ucpalo, v tom koleni, protože i umyvadlo teklo do sprchy.
Takže Peťan místo dobré večeře valil do práce pro pero, naštěstí má přístup 24/7. Já zatím uklidila nejhorší, vyklidila koupelnu a odmontovala sifon. Prošťoucháno a … dřez odtéká do pračky. To už jsem teda byla sprostá i já. Vyklidit, rozebrat sifon pod dřezem, prošťouchat, všechno smontovat a prozkoušet, funguje. Vydrhnout nejnutnější, vydrhnout nás. Půl desáté, hladoví, nesbalení (Peťan od rána píská, já se přidám odpoledne), hlavou pořád neotočím.
Ráno Peťan vypadnul, já pustila další pračku, vysála, dovytřela a douklidila a … pro jistotu ještě pořádný průjem. TVL co jsem komu provedla? No tak teď ještě vyměním baterky v hromadě stopek na zítřek, dojdu s Pikslí koupit lízací podložku (máte zkušenosti?)… sakra, ještě nemám sbaleno… a pak vypadnu taky. Jo, krk pořád bolí. Takový pohodový víkend, ne?